|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι που σας άρεσε και ευχαριστώ.
Μουτραλέων θα το ήθελα και εγώ πολύ να είχα κανα 30άρι λίτρα παραπάνω...αλλά ο χώρος που έχω είναι κάπως περιορισμένος. Συμφωνώ για τα dithers. Τώρα αν με το καλό έχουμε γέννες θα τα αφήσω στην φύση...ότι είναι να γίνει θα γίνει...αν και το σκέφτομαι για μια 30λιτρη γεννήστρα...να γλυτώσουμε κάποια μικρά...θα δούμε... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην μπεις σε διαδικασία με γεννήστρα και μεταφορά των ψαριών γιατι θα τα στρεσάρεις χωρίς λόγο που θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην δεις τον όλο χαρακτήρα του ψαριού σε πλήρη έκταση.
|
||||
|
||||
![]()
΄
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο και το ενυδρειο και τα ψαρακια σου ! Μπραβο! Καλες γεννες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω πως η γεννήστρα θα προκαλέσει άχρηστο πρόσθετο άγχος στα ψάρια. ¶σε τη φύση να κάνει τη δουλειά της και θα μπορέσεις να παρατηρήσεις μια εκπληκτική συμπεριφορά από τους γονείς.
Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει cherry barbs και αρλεκίνους σαν dithers και τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ καλά.
|
||||
|
||||
![]()
Με έχετε βάλει σε σκέψεις για τα dithers... θα επιμείνω με τα ζεβράκια όμως...τώρα έχουν μπει...Ελπίζω όλα να πάνε καλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Φοντα πολυ ομορφο!! να δουμε ποτε θα το θαυμασω κι απο κοντα!...τα μικρα μεγαλωσαν απιστευτα!!
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρεσει παρα πολυ!! Καλες γεννες!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση jewel 60lt κοινωνικό φυτεμένο | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 10-03-09 19:08 |
Juwel 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα: "Ενδιάμεση" παρουσίαση, για σχολιασμό & προτάσεις | xontros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 42 | 16-10-08 17:33 |
φυτεμένο 160 λ. | theokyr1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 19-05-08 22:51 |
Φυτεμένο Discus | skippergr | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 14-11-07 15:14 |
Φυτεμένο / Δίσκοι | jcalvs | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 9 | 29-06-07 15:02 |