|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπτικως τα νεκρα ψαρια εχουν τιποτε περιεργο?
Απο οσα λες δεν προκυπτει κατι. Εγω θαβαζα και λιγο αλατακι.. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαράκια ήταν λιγο ταλαιπωρημένα αλλά δεν μπορώ να ξερω αν αυτό εγινε πριν ή μετά το θανατο τους.
Μου κανει εντυπωση πάντως να ειναι απο καυγα 2 ψαρια σχεδον ταυτοχρονα και μαλιστα απο ενα ειδος που δεν θεωρειται και πολύ επιθετικο......Απο τη αλλη παλι αν υπηρχε αρρωστια δεν θα επρεπε να επηρεασει και τα αλλα ειδη ψαριων ? Θα προσθέσω λίγο αλατάκι όπως μου ειπες. 0.3% ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ισως λιγο λιγοτερο.. Και παρατηρησε αν πεφτουν φαπες στο ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το προβλημα συνεχιζεται.....(καποιος mod μπορει να το παει στην κατηγορια ασθενειες ?)
Θανατος λαμπιντο..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Το μονο που εχω κανει ειναι να ριξω excel για να φυγει η σκουρα πρασινη αλγη πανω απο τις πετρες..... ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 31-07-08 στις 21:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου λυπαμε για τα ψαρακια σου, αλλα μπορει να προκειται για εσωτερικη ασθενεια μιας και εξωτερικα τα ψαρι δειχνει οκ.
Εχεις παρατηρηση καποια περιεργη συμπεριφορα απο τα ψαρια πχ μειωση ορεξης, ασταθης πλευση, η οτιδηποτε αλλο? Το λαμπιντο σαν να εχει μια κοκκινιλα στην βαση του πτερυγιου η μου φαινεται?
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν εχει το παραμικρο......τουλαχιστον κοκκινιλα δεν εχει.....
Αν καποιος πιο εμπειρος μπορει να δει κατι αλλο.... ------------------------- χωρις βεβαια να ξερω τι αντιμετωπιζω προχωρησα σε μια αλλαγή νερου 85% .... Πρόσθεσα αλάτι αυτή τη φορά 0.25 %...... βοηθεια μας..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 31-07-08 στις 22:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Απο εντομοκτονα (πχ υγρα εντομοαποθητικα), απορρυπαντικα, καθαριστικα τζαμιων, σαπουνια κλπ, μπηκε τπτ μεσα?
Με τι κολησες το background? Τι σιλικονη εβαλες στις πετρες? Το νερο μυριζει τιποτα? Ποσο ακριβως excel εριχνες?
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις διακρινει καποιο φουσκωμα στην κοιλια,περιεργα περιττωματα κλπ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως αν μπορώ να διακρίνω απο την φωτό, βλέπω την κοιλιά λίγο φουσκωμένη....
|
||||
|
||||
![]()
να συνεχίσω με το αλάτι 0,25% ? ή να το αυξήσω σε 0,3% ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπουκωμένο Maingano | lingistis | Malawi | 7 | 05-08-08 11:58 |
Melanochromis cyaneorhabdos " maingano " | odin79 | Malawi | 7 | 27-03-08 21:02 |
Melanochromis maingano ή demasoni?? | Giannis-malawi | Malawi | 2 | 02-05-07 13:24 |
θανατος Apistogramma | Apostolis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 16-02-05 01:17 |
ΘΑΝΑΤΟΣ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:33 |