|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πονας αλλα οχι και σαν να σε σφαζουν.και στο 0.30 ουρλιαζει.προσπαθουν να αναπαραστησουν οσο γινεται τη πραγματικη επιθεση.
|
|
|||
|
|||
![]()
Για αυτο και οι επιθεσεις που αναπαριστουνε οσο πιο κοντα τις πραγματικες συνθηκες. Ειχα Μαλινουα εκπαιδευμενο με αυτη τη τροπο και κατα τη γνωμη μου αυτος ειναι ο καλυτερος τροπος εκπαιδευσης για εναν σκυλο καθηκοντων ασφαλειας. Το σουτζχουντ κλπ ειναι σπορ για να ασχολεισαι με το σκυλο σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου κάνει λίγο σε εκπαίδευση σκυλιών δολοφόνων γι' αυτό δεν μου αρέσει Πέτρο.
|
|||
|
|||
![]()
Ενα βασικο μερος της εκπαιδευσης ειναι ο σκυλος να αφηνει το θυμα του κατ' εντολη του ιδιοκτητη του. Το πιο σημαντικο μερος θα ελεγα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ο σκυλος απο τη φυση του εχει το χαρακτηριστικο και να αμυνθει και να προστατευσει το αφεντικο του, αλλα και τον χωρο του... Τωρα οσο αφορα τα σκυλια της αστυνομιας ειναι ενα αλλο μεγαλο κεφαλαιο και σε καμια περιπτωση δε θα επρεπε να περνουμε παραδειγματα απο αυτα, για να εκπαιδευσουμε τα δικα μας σκυλια. Το μονο που θα πετυχουμε ειναι να κανουμε τα σκυλια μας δυστυχισμενα, αφου θα τα βαλουμε στην διαδικασια, να ψαχνουν μονιμα για κακους και να ειναι υποψιασμενα και στρεσαρισμενα για οποιον γνωριζουν. Κατι που πολυ ευκολα μπορει να εξελιχθει σε ατυχημα.
|
|||
|
|||
![]()
Ο δικος μου σκυλος εκανε πανευκολα αυτη την εντολη και δεν ηταν η εξαιρεση του κανονα. Ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας (παιζει ρολο η φυλη αλλα και ο χαρακτηρας του σκυλου) και εκπαιδευσης. Ετσι και αλλιως αυτη η εκπαιδευση ειναι για συγκεκριμενους ανθρωπους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον...
Σκυλοι δολοφονοι δεν "φτιαχνονται" απο την αστυνομια και σιγουρα ουτε απο σπορ οπως schutzhund , ring, ipo (αναφερω αυτα που απαιτουν απο τον σκυλο και καθηκοντα αμυνας).Μια κακη εκπαιδευση μαζι με εναν κακο ιδιοκτητη ειναι ενας συνδιασμος που μπορει να οδηγησει σε λαθος δρομο. Ενας σκυλος μπορει απο την φυση του να αμυνθει αλλα ειναι καλυτερα να το κανει αυτο γνωριζοντας οτι π.χ πρωτα ακινητοποιουμε τον "κακο" και αν χρειαστει να επιτεθει αυτο γινεται σε σημεια που δεν προκαλειται μεγαλη ζημια π.χ χερι και οχι λαιμος.Επισης μεσα απο την εκπαιδευση μαθαινεις εσυ τον σκυλο σου και ο σκυλος σου εσενα , πρεπει να ειναι κατι που αρεσει και στους δυο ειδικα αν ασχολεισαι με καποιο σπορ οπως αυτα που αναφερω παραπανω , αφου ειναι απαραιτητο τα παντα να γινονται με τον σκυλο σε πολυ καλη διαθεση. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|