|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι η φυλη -ορισμος του σκυλου εργασιας.
μοναδικο σε νευρο ταχυτητα τρομερα συγκεντρωμενο στη δουλεια του. |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη ομως τα Μαλινουα ΔΕΝ ειναι η αγαπημενη μου φυλη
![]() ενα video απο προπονηση με εμενα και τον Apache (American Staffordshire Terrier) τον χειμωνα του 2002 |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα με το συμπάθιο αλλά όλα αυτά μου κάνουν σε πολύ βάρβαρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη???
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο το πρωτο βιντεακι το ειχα δει αρκετα παλια, ειναι αρκετα εντυπωσιακο. Στο 1το δαγκωμα που φαινεται αν παρατηρησες Πετρο ο οδηγος ουρλιαζει παρα πολυ, μηπως του εχει βουτηξει κανα δαχτυλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
apache power!
PascM το παρακαναν με τις κραυγες δε πονουσαν στα αληθεια ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στα αληθεια πονας και λιγο ακομα και μεσα απο τη στολη. Ενας φιλος μου που ειναι εκπαιδευτης μαυριζει κανονικα το δερμα του απο τα δαγκωματα με στολη. Και νιωθεις την πιεση της μασελας του σκυλου αρκετα.
|
|
||||
|
||||
![]()
πονας αλλα οχι και σαν να σε σφαζουν.και στο 0.30 ουρλιαζει.προσπαθουν να αναπαραστησουν οσο γινεται τη πραγματικη επιθεση.
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε πέτρο πολυ παλιο βιντεο σε προπονηση με τον Μαουρο.. ο σκυλος σου αν ειναι γιος του jack ή οχι? Χαιρομαι παντως που βλεπω τον μαουρο ετσι οπως ηταν πριν 7 χρονια. το ιδιο δυναμικοσ. ελπιζω να συνεχιζεται ετσι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|