|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Την δευτερη ερωτηση δεν την καταλαβα. Το νερο ποιο; του ενυδρειου;Ακομα και να ξεστησεις ολο το ενυδρειο, το 50% του νερου πρεπει να το κρατησεις για να διατηρησεις την βιολογια (και οχι τον βιοτοπο). Για να αλλαξεις θεση στο φιλτρο δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολο το νερο! Εκτος και αν το φιλτρο ειναι κολλημενο στο τζαμι (δεν το ξερω το συγκεκριμενο ενυδρειο).Σκεψου και τη λυση του εξωτερικου φιλτρου που για μενα ειναι και η καλυτερη. |
|
||||
|
||||
![]()
1. Οποιος ψαχνει βρισκει, βαλε εδω τη λεξη Ηράκλειο στην "περιοχη" ή "Χανιά ή "Κρήτη" (ακριβως ετσι γραμμενα, με τόνους) να δεις οτι εισαστε αρκετοι και μπορειτε να γινετε περισσοτεροι
![]() 2. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22287 3. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15326 - Για το βυθο μηπως κανουν Yasuhikotakia sidthimunki που ειναι πολυ ωραια και χρησιμα ψαρια? ή μερικα kuhlii που ειναι πιο δυσκολα ομως .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τα ψάρια δεν μου είπες αν εκτός το ζευγάρι gurami και το κοπάδι rasbora αν μπορώ να βάλω κάποιο ακόμα μικρό ζευγαράκι η κάποιο κοπαδακι. Όσο για το gibbiceps αποκλείετε να το κρατήσω? Είναι τόσο κακό για τα λύτρα μου(60)? Και τέλος αφού τα φυτά τα βρίσκω πως και που να βρω πέτρες και ξύλο για διακόσμηση η έστω μια λίστα με ποια κάνουν να ψάξω. |
|
||||
|
||||
![]()
Το πλέκο που έχεις φτάνει και ξεπερνάει τα λίτρα σου (μεγαλώνει)
μην προσθέσεις και άλλα ψάρια εκτός από το ζευγος gurami και τα rasbora.
|
||||
|
||||
![]()
Οκ αν είναι το μόνο που θα προσθέσω θα είναι ένα Yasuhikotakia sidthimunki που λέει και ο DELTA66
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην βιαστείς όμως! Γιατί πρέπει να στρώσει σωστά το ενυδρείο (φιλτρο) για να μπορεί να δεχθεί τόσα ψάρια, αν και εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα τα μπότια που λες.
|
||||
|
||||
![]()
μπότια ??? οσο για το στρώσιμο μην ξεχνάς πως το ενυδρείο δουλεύει εδώ και κάτι μήνες. Αν δεν αλλάξω όλο το νερό θα έχω πρόβλημα ?
|
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαράκια που θες να προσθέσεις, αυτά που σου πρότεινε ο Delta
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για να ζήσουν τα νέα σας χρυσόψαρα | Blanch | Χρυσόψαρα | 0 | 11-10-06 14:18 |
Νέα χρήση του κεζάπ για το ενυδρείο | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 28-03-06 23:31 |
Ενημέρωση για νέα μηνύματα και απαντήσεις | pani | Greek Aquarist's Boards | 36 | 13-07-05 12:54 |
Πρόταση για νέα κατηγορία. | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 0 | 02-10-04 20:36 |