|
|
||||
|
||||
![]()
Η θερμοκρασια δεν ενοχλει τα ραμιρεζι, αντεχουν.
Το αρσενικό ειναι φρεσκο στο ενυδρειο και εχει περασει προσφατα διαφορα stress.. Και το μη οξινο ph δεν βοηθαει επισης. Η εντονη αναπνοη σε συνδιασμο με τις κοκκινιλες μαλλον ειναι ενδειξη βακτηριακης μολυνσης. Θεωρητικως αντιβιωση, αλλα δεν εχω δει ποτε ραμιρεζι να τα καταφερνει απο αυτό το σταδιο, και θα ταλαιπωρησεις και το θηλυκό. Ριξε λιγο αλατι, 1γρ/λιτρο, αλλα οι πιθανοτητες ειναι πολυ λιγες. |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ, θα το κανω. Απο ποια θερμοκρασία και πάνω θα πρέπει να επεμβαίνω για τα ραμιρέζι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ας πουμε οτι 32 βαθμοι ειναι ενα ανωτατο οριο.
Ομως καλο ειναι να αυξανουμε την αναταραξη η και να προσθετουμε αεραντλια μετα τους 30 γιατι η οξυγονωση του νερου πεφτει με την ανοδο της θερμοκρασιας. Και χωρις οξυγονο ΚΑΝΕΝΑ ψαρι δεν αντεχει.. |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά το ψαράκι το έχασα το επόμενο κιόλας πρωί.
![]() Όσον αφορά τις παραμέτρους του νερού, υπάρχει πρόβλημα αν το ΚΗ είναι 2-3 στο ενυδρείο? (δεν έχω παροχή διοξειδίου). Ρωτάω γιατί η τύρφη μου κατεβάζει πάρα πολύ εύκολα το ΚΗ και δεν έχω καταφερει ποτέ να προετοιμάσω νερό πχ με ph 6.5-6.8 και KH >3. |
|
||||
|
||||
![]()
Για ραμιρεζι οχι, αλλα αν το KH ειναι πανω απο 3, το Ph θα ειναι γυρω στο 7...
|
|
|||
|
|||
![]()
Και νόμιζα οτι κάτι δεν κάνω καλά..
Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιος στα ειπε αυτα?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ραμιρέζι - ερώτηση | lingistis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 14-02-08 12:07 |
Φύλο Ραμιρέζι | chrisx | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 12-11-07 22:50 |
Ραμιρέζι και φυτά | sofianos7 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 15-10-07 19:44 |
Πρόβλημα σε ραμιρέζι | soupia | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 08-03-07 21:17 |