|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βιολογικό φίλτρο έχω εδώ και 1,5 μήνα!Τα φώτα τα ανάβω 8 ώρες και σιγά σιγά τα ανεβάζω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια αλλαγή νερού με προσοχή και σωστή διάλυση του νερού και άφησε το ενυδρείο να βρει την ισορροπία του.
Φρόντισε και να μην ταΐζεις υπερβολικά (αν το κάνεις).
|
||||
|
||||
![]()
Oxi ταιζω κανονικά!Δεν θα ταισω για 2 μέρες!Λες να πάθουν τίποτα τα ψάρια αν δεν φάνε για 2 μέρες?
------------------------- Καμια ιδέα κανείς? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zagorakis : 18-07-08 στις 19:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναδιάβασε όλο το thread και βγάλε μόνος σου!
Με αυτά που μας είπες σου είπαμε ότι καλύτερο! Πληροφορίες δίνεις με το τσιγκέλι και ζητάς βοήθεια, δεν νομίζω να μπορεί κανείς να σου τη δώσει μια και δεν είμαστε μάντεις! Τώρα αν κάποιος άλλος είναι...μπορεί να πει την γνώμη του...αλλά...δεν το νομίζω.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν για να τελειώνει το θέμα η θολούρα άρχισε να εμφάνιζεται προτού καν ρίξω οτιδήποτε!Το φυτοπλακτόν, το ΕΚΤΟΖΟΝ και τα χάπια της Τετρα μπήκαν αργότερα!Φυτοπλακτόν έριξα μια φορά και το ΕΚΤΟΖΟΝ 1 φόρα 3 κουταλιές!Αυτά όμως που είναι σαν σύννεφα μετά από 1-2 μέρες κολλάνε στο τζάμι ή πάνω στους βράχους σαν λασπούρα και με το πoυ τα καθαρίσω πάλι το ίδιο!
Ο εξοπλισμός του εντδρείου μου: 1.) 1 εσωτερικό φίλτρο της Juwel 600L/H(περιέχει:υαλοβάμβακας,ενεργός άνθρακας,σφουγγάρι και siporax) 2.)1 κυκλοφορητή CORALLIA (1500L/H) και 1κυκλοφορητή της EHEIM (1200L/H) 3.)Skimmer DELTEC MCE 300! 4.)1 λάμπα 24W 20.000kelvin 1 λάμπα 24W 15.000 kelvin |
|
||||
|
||||
![]()
1) Πόσες ώρες έχεις αναμένα τα φώτα?
2) ΑΜΜΩΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙ? 3) ΝΟ2 ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θολούρα | panos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 01-11-07 18:40 |
πράσινη θολούρα | giannis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-11-06 20:33 |
Βοήθεια - Θολούρα | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-12-05 23:15 |
Θολούρα στο μάτι??? | Cristos | Δίσκοι | 7 | 15-01-05 11:02 |