|
|
||||
|
||||
![]()
To Borneo δεν είναι τροπικό ψάρι. Μπορεί να ζήσει για κάποιους μήνες σε θερμοκρασία 25-26 βαθμούς αλλά κάποια στιγμή απλά θα το βρεις νεκρό.
Τα περισσότερα φυτά με 31 βαθμούς δεν την βγάζουν καθαρή. ΝΟ2=25-50 και ΝΟ3=0? Ανάποδα ![]() Κάνε καμιά αλλαγή νερού για να το ρήξεις λίγο όποτε μπορέσεις και για να εμπλουτίσεις και λίγο το νερό με θρεπτικά συστατικά για τα φυτά. Τα φυτά θα το μειώσουν από μόνα τους αλλά δεν ζουν μόνο με ΝΟ3. Ρίξε και λίγη τροφή μέσα να σαπίσει για λίπασμα Αν το καπάκι είναι κλειστό και δεν έχεις ανεμιστήρες δεν έχεις τόσο πρόβλημα με την εξάτμιση, αντέχει μέχρι τον Σεπτέμβριο. |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή ο φίλος ο Raven με τρομοκράτησε αρκετά(και τον ευχαριστώ γι'αυτο-ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται), έστειλα σήμερα τα κλειδιά απο το σπίτι να πάει αύριο κιόλλας ένας φίλος μου να δει τι παίζει και να πράξω αναλόγως! Λογικά η στάθμη θα έχει κατέβει 2-3cm---->4-6lt σε 2 εβδομάδες(το καπάκι είναι κλειστό), οπότε θα του πω να σημπληρώσει και να πάει ακόμη μία φορα σε 3 βδομάδες. Αν έχει πέσει περισσότερο θα του πω να τις κλείσει και να αφήσει μόνο το φωτισμό! Οι Vallisneria αντέχει στους 30 και σε σκληρό νερό που έχω φίλε μου DJK. Επομένως αν δεν την έχουν ξεσκίσει τα σαλιγκάρια που δημιουργήθηκαν λόγω υπερβολικής τροφής για να δημιουργήσω λίπασμα όπως λές κι εσύ ελπίζω να τη βρω ζωντανή και σε κατάσταση που μπορεί να σωθεί!Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαστορέματα και απορίες..!! | dessert | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 23-05-07 22:23 |
Aμμος και απορίες | eliasfot1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 19-05-06 16:09 |
Εξελίξεις και απορίες | drakoulis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 18-02-06 03:52 |