|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρτε μερικές φωτογραφίες από τη θολούρα του ενυδρείου μου!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια αλλαγή νερού μεγάλη και φρέσκο άνθρακα στο ενυδρείο σου!
Αυτό δεν είναι bacterial bloom. Σημ: Η απάντηση στο πμ που μου έστειλες ήταν για γλυκό μια και δεν θυμόμουν το θέμα σου. Edit: To skimer σου δουλεύει?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι δουλεύει το skimmer εδώ και 1 βδομάδα!Οι υπόλοιποι τι λέτε?Συμφωνείτε με το φίλο Πασχάλη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το skimer δουλεύει μια εβδομάδα και το ενυδρείο στήθηκε πριν 3 μέρες?
|
||||
|
||||
![]()
Είναι δυνατόν να στήθηκε το ενυδρείο πριν 3 μέρες και να έχει ήδη ψάρια?Το ενυδρείο στήθηκε πριν 1,5 μήνα!Αφού δεν είναι τα βακτηρίδια bloom τότε τι είναι?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν θές βάλε μια σκουρα αφίσα στην πλάτη του ενυδρείου σου. Θα φαίνεται πολύ καλύτερα.
Α και sorry για τις άσχετες ερωτήσεις μου. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
1) Μετρήσεις (όλες όπως λέει ποιο πάνω ο accnt)
2) Ρουτίνα (πόσα φώτα πόσες ώρες) 3) Τι και αν ρίχνεις πρόσθετα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2.)2 Τ5 η μία είναι 20.000Kelvin και η άλλη 15.000 Kelvin(είναι της Juwel) 3.)Όχι δεν ρίχνω τίποτα μόνο ότι έριξα στην αρχή και τα αναφέρω παραπάνω! ------------------------- Kαμιά ιδέα από κανένα ρε παιδιά?! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zagorakis : 18-07-08 στις 00:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον δεν μετράς αμμωνία - Νο2 - Νο3 και είναι και οι υπόλοιπες παράμετροι οκ! Τότε λογικά θα καθαρίσει μόνο του εφόσον τό σύστημα ωριμάσει, πιστεύω όμως οτι κάποια από τις σημαντικές μετρήσεις που δεν μας έχεις δώσει είναι εκτός των ορίων.
|
||||
|
||||
![]()
Αφού το ΝΟ2 είναι μια χαρά σου είπα φίλε!Τώρα τι να κάνω?Καμιά αλλαγή νερού θα με σώσει?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν και εκτός θέματος θα απαντήσω και ας μου την ξαναπείς…
![]() Λες ότι ρίχνεις φυτοπλαγκτόν. Για ποια κοράλλια? Στις φωτογραφίες δεν διακρίνω κάποιο. Αλλά έστω ότι είχες. Το ενυδρείο σου είναι πολύ «φρέσκο» για να ρίχνεις φυτοπλαγκτόν, το οποίο επιβαρύνει αρκετά το ήδη νέο σύστημά σου. Επίσης οι μετρήσεις οι οποίες κάνεις είναι ελλιπείς. Πρέπει να προμηθευτείς test Κh, Ca και Mg. Είναι πολύ σημαντικές μετρήσεις! ¶σε το σύστημά σου λίγο να «πάρει μια ανάσα». Μην του ρίχνεις τπτ άλλο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θολούρα | panos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 01-11-07 18:40 |
πράσινη θολούρα | giannis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-11-06 20:33 |
Βοήθεια - Θολούρα | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-12-05 23:15 |
Θολούρα στο μάτι??? | Cristos | Δίσκοι | 7 | 15-01-05 11:02 |