|
|
||||
|
||||
![]()
Η βασικοτερη προυποθεση ειναι να χτυπαει ο αερας την επιφανεια του νερού, και η αμεσως επομενη να υπαρχει οδος διαφυγης για να φευγει ο αερας εκτος ενυδρειου.
Κατα ταλλα η μεθοδος ειναι τοσο πολυ δοκιμασμενη που δεν τιθεται θεμα αμφισβητησης της αποτελεσματικοτητας της μεθοδου. |
|
|||
|
|||
![]()
Προφανως και δεν τιθεται θεμα αμφισβητισης.Το μονο θεμα, εφοσον δεν χρησημοποιηται controller, ειναι να μην το παρακανουμε και δουλευει και ο θερμοστατης ασκοπα πχ στα 20lt με το ανεμηστιρακι στα 12ν αναβε ο θερμοστατης
|
|
||||
|
||||
![]()
@ DGK
Εχε το νου σου, οι βιδες που βλεπω στη 2η φωτο δεν φαινονται για ανοξειδωτες. Αν σκουριασουν και σταξει μεσα στο νερο σκουρια ....... θα ![]() Δοκιμασε ανοξειδωτες ή πλαστικες βιδες για το εσωτερικο του ενυδρειου γενικα.
|
||||
|
||||
![]()
Οι βίδες πράγματι δεν φαίνονται για ανοξείδωτες και δεν έχουν και κανένα λόγο ύπαρξης, απλά ήταν πάνω στο ανεμιστηράκι. Το ανεμιστηράκι πιάνεται με σκρατς στο πλάι του φίλτρου και με το δεματικό στο καλώδιο της λάμπας. Ήταν όμως και το προηγούμενο καλοκαίρι στην ίδια θέση και δεν σκούριασαν.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Από τους 30 μου πηγε στους 28,αύτο ειναι καλό ή μπορει να πάρει και άλλο ριξιμο?Ρωτάω γιατι χθες δεν ήταν και η πιο ζεστή μερα θα υπάρξουν και ποιο ζεστές και δεν θέλω όταν θα φύγω για διακοπές να μου χτυπησει κανενα 30+ μεσα
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσες ώρες δούλευε και με τι θερμοκρασία περιβάλλοντος?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψυξη με ανεμηστηρακια και ψηφιακο θερμοστατη | ikapa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 27-07-06 12:01 |