|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εκανα μεχρι στιγμης τις εξης μετρησεις:
Ph: 8 προς 7,5 NO2:0 Kh:2 Gh:3 Μπορειται να μου πειται αν ειναι καλες?? Στο Kh εβαλα 5 σταγονες και αλλαξε μονο 2 φορες το χρωμα αρα ειναι 2 ετσι δεν ειναι?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασε λίγο τις οδηγίες που έχει το τεστ σου δεν μου φαίνονται σωστές οι τιμές που βγάζεις, τις σταγόνες μετράς αλλά δεν γνωρίζω απ' έξω τις οδηγίες της SERA.
|
||||
|
||||
![]()
Το τεστ της Sera λέει πως βάζουμε 5 ml νερού και μετά προσθέτουμε σταγονα - σταγόνα απο το αντιδραστήριο.Στην πρώτη σταγόνα το χρώμα του νερού γίνεται μπλέ , συνεχίζουμε να προσθέτουμε μέχρι το χρώμα να γίνει κίτρινο.Όσες σταγόνες προσθέσαμε τόσους βαθμούς Dkh έχουμε!
|
||||
|
||||
![]()
Και θέλει την ποσότητα του νερού να την υπολογίζεις με σύριγγα τελικά ή είναι οκ?
|
||||
|
||||
![]()
[quote=PascM;280664]Και θέλει την ποσότητα του νερού να την υπολογίζεις με σύριγγα [quote]
Πρόσεξε το αυτό! Και το τεστ GH γίνεται με τον ίδιο τρόπο http://www.sera.de/fileadmin/gbi/ser...int.pdfhttp:// ![]()
|
|||
|
|||
![]()
[quote=madfdg;280681][quote=PascM;280664]Και θέλει την ποσότητα του νερού να την υπολογίζεις με σύριγγα
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια ειμαι ετιμος να σας πω τις μετρησεις μου!
![]() Και 8α η8ελα να μου πειται αν ειναι καλες για τον Μονομαχουλι μου! Εχουμε και λεμε: Ph:8 προς 7,5 δεν μπορω να το διακρινω εντελως! ![]() NO2:0 (καλο πιστευω) Kh:6 (στα ορια αλλα την κυριακη 8α κανω αλλαγη και 8α βαλω απιονισμενο νερο για να το κατεβασω οπως και το Ph και το Gh) Gh:8 (και αυτο στα ορια αλλα 8α το κατεβασω) ![]() Νομιζω πως τα παω αρκετα καλα! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Οποτε εκανα Γκαφα εε?? ![]() Αυτο γινεται και στο Gh και στο Kh??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τοποθετηση ανεμιστηρα απο PC σε 45λιτρο μονομαχοενυδρειο | delta66 | Bettas | 14 | 06-06-08 20:27 |
Νεο μονομαχοενυδρειο.. Λιγη βοηθεια.. | boom | Bettas | 8 | 24-04-08 10:27 |
καινουργιο μονομαχοενυδρειο!!! | kourba | Bettas | 4 | 08-01-08 19:28 |
Μονομαχοενυδρειο Χ2 | imichal | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 11-12-07 14:58 |
το μονομαχοενυδρειο μου..... | aristomenis | Bettas | 5 | 06-11-07 16:23 |