|
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη,συνήθεια να γράφω με κεφαλαία είναι,δεν φωνάζω,απλά ξεχνάω τόνους και γι αυτό.¶ρα μεχρι εδώ είμαι κάλα.Τωρά οι τιμές του ενυδρείου είναι οι εξής.
Ph:8.0 Θερμοκρασία:26-28 και καμια φορά ανάλογα με την μέρα μπορεί να μου πάει και 30 Νιτρικά νιτρώδη:0 Gh:16 Kh:11 Με αυτές τις τιμές πως το βλέπεται,καλά είναι ή μπα?Απλώς ρωτάω γιατί δεν εχω όρεξη να χάσω και άλλο ψάρι.Παρεπιμπτόντως κάτι που ξέχασα να αναφέρω πριν το ενυδρείο είναι όλο πέτρα μέσα,φυτό δεν έχω καθόλου.Και ακόμα μέσα κυκλοφορεί και ένας γλύφτης.Λέτε να είναι κάτι λάθος,κάτι που θα πρέπει να το αυξομειώσω για να μην έχω και άλλη απώλεια? |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά τα Νιτρικά 0 δεν μου αρέσουν ( πολύ καλό για να είναι αληθινό) . Δεν παίρνεις κανά καινούργιο τεστάκι .
Κάθε πότε κάνεις αλλάγή νερού ? Πόσο και πόσες φορές την μέρα ταίζεις ? |
|
||||
|
||||
![]()
ένα σημαντικό που δεν μας είπες είναι, πόσο καιρό έχεις το ενυδρείο με ψάρια μέσα?
|
|
|||
|
|||
![]()
ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΑΠΟ ΦΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΑ ΤΑΙΖΩ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΣ JBL ΚΑΙ THΣ SERA
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυο βδομαδες?
Απο στρωσιμο πως παμε? Κανε επειγοντως μετρησεις αμμωνιας και γραψε μας, ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΕΣ ομως. |
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη δεν φωνάζω αλλά συνήθεια είναι να γράφω με κεφαλαια,μην με παρεξηγείς.θα σου στείλω αύριο τις τιμές και να μου πεις τι παιζει,απο στρώσιμο,είχα για μια εβδομαδα μέσα έναν μονομάχο και 2 μονομαχίνες
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν σε παρεξηγω, απλα σου λεω να μην φωναζεις..
![]() Με μια βδομαδα ενα μονομαχο και δυο μονομαχινες (εκτος απο το οτι δεν βαζουμε ΠΟΤΕ μονομαχους με μονομαχινες) το σιγουρο ειναι οτι το ενυδρειο ειναι αστρωτο και γιαυτό δεν εχεις Νο3. Καθε ωρα που περναει μπορει να ειναι κρισιμη. Προληπτικα κανε τωρα 2 συνεχομενες αλλαγες της ταξεως του 50% με νερο + αντιχλωριο στην ιδια θερμοκρασια. Και κοψε το ταισμα μεχρι να μετρησεις αμμωνια. Τα ψαρια σου κινδυνευουν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νιτρικα! | oscar1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 30-03-08 20:32 |
Νιτρικα | niar71 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 19 | 03-03-07 01:55 |
ΝΙΤΡΙΚΑ / ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ | manoussos | Malawi | 3 | 25-11-06 21:47 |
νιτρικα... | niar71 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 4 | 14-04-06 08:56 |
Αυξημενα Νιτρικα | Γρηγορης | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 20 | 04-03-04 17:29 |