|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γεια και από μένα, χτες έλειπα και δεν μπήκα, οπότε δεν είδα και το μήνυμα του Πάνου (μόλις πριν λίγο το είδα). Όπως σου είπαν τα παιδιά κάνε μεγαλύτερες και συχνότερες αλλάγές, το γεγονός ότι δε σταμάτησαν να τρώνε είναι πολύ ενθαρρυντικό, καλή τύχη!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμπαρασταση
![]() Περαστικα.
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!
Οι ευχές σας και οι συμβουλές σας έπιασαν!!! Τα μωρά μου συνεχίζουν να είναι καλά!!! Μάλλον το φίλτρο μου την έκανε την ζημιά! Τώρα λειτουργεί κανονικά!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
χαιρομαι που το ξεπερασαν τα μικρα σου
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπραβο lucy χαρηκα παρα πολυ!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ!!!
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως μπορώ να φωτογραφίσω τα μονομαχάκια; | lucy | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 23 | 08-07-08 07:43 |
Μονομαχάκια με zebrafish... | Maverick | Bettas | 35 | 15-12-05 23:29 |
μονομαχάκια:οι πρώτες φωτογραφίες! | GIWRGOS | Αναπαραγωγή | 6 | 31-07-05 21:47 |
Πετυχημένη γέννα-τα μονομαχάκια μεγαλώνουν! | GIWRGOS | Αναπαραγωγή | 11 | 30-07-05 22:18 |
Αρρώστησαν τα guppies μου | Δημητριαδης δημητρης | Ζωοτόκα | 20 | 15-02-04 13:55 |