|
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι οτι εδω περα οσο κι αν εχω ψαξει δεν εχω βρει ποτε καποια ''ζωντανη τροφη''..(Δεν ξερω τωρα τι θα κανω παλι στο μεγαλωμα των νεογνων παλι με τριμενα φλειξ μου φαινετε)..
|
|||
|
|||
![]()
Lucy εχεις π.μ σε παρακαλω αν 8ες απαντα μου γιατι ανυπομονω να ακουσω τι εχεις να μου δωσεις και τιμες εκτος και μου τα δωσεις τζαμπε!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τeo μπορώ να σου φέρω κι εσένα. Αν θέλεις παίρνω από το πετ της Δράμας αυγά αρτέμιας και σου φέρνω.
Βιαστικέ kasa!!! Είμαι σε μαγαζί και δεν μπορώ να είμαι συνέχεια "επί το έργον"! Για τα φυτά και τον μονομάχο δεν θέλω χρήματα. Τις ζωντανές τροφές τις πουλάω (το είπε ο Τόλης θα επλαγείς ![]() Εσείς αποφασίζετε! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Θελω κι εγω αν δεν σου κανει κοπο και μπορεις..Και αν μπορεις και λιγη java moss..Αν εχεις και τιποτα αλλο για ενυσχισει του συλογου ειμαι μεσα κι εγω
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αμα ειναι θα παρω και τις δυο! ![]() Πως μπορω να βαλω μια φωτο να δειται πως ειναι το ενυδρειακι μου χωρις αλη8ινα φυτα και μετα να δειται πως 8α το κανω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ που μου ειπες!
![]() Απο κινητο την τραβηξα μην φανταστηται να ειναι πολυ ωραια! Εχω μεσα 1 θυλικια Γκαπυ και το μικρος της (δεν φενεται ειναι κατω στα χαλικια και ειναι καφετι οποτε) Τα Γκαπυ 8α δω8ουν μην ανησυχηται! |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλως ορισες και καλη επιτυχια με το μονομαχοενυδρειο.Και αν θα παρεις απο τη lucy μονομαχακι ειναι εγγυηση.Ειναι καλη μαμα και σιγουρα τα εχει μοσχοαναθρεμενα τα μονομαχακια!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για ακόμα μια φορά σώστε με με την εμπειρία σας | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 11-06-07 15:42 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |