|
|
||||
|
||||
![]()
Η εγγύηση καλύπτει και την συσκευή και τα ηλεκτρόδια οπότε για 5 χρόνια το ξεχνάς (απο ότι λέει ο αντιπρόσωπος της)!Η διαφορά (πάλι απο ότι λέει η εταιρία) είναι οτι το ακροφύσιο του ηλεκτρόδιου τις iks είναι γυάλινο και γιαυτό κρατάει τόσο. Η αλήθεια είναι βέβαια πως δεν έχω ακούσει κάποιον να έχει 5 χρόνια κάποιο iks για να μας πεί
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θα πάρω την Δευτέρα τηλέφωνο να ρωτησω τιμή για τον IKS απο Eλλάδα...το μόνο καλό είναι οτι έχει 5 χρόνια εγγύηση και αν έχεις support απο ελλάδα είναι κάτι και αυτό και οτι δεν ασχολήσε με ηλεκτρόδια και λοιπά....Βέβαια έχει το τεράστιο μειονέκτημα οτι αν γίνει διακοπή ρεύματος και δεν δουλεύει μόλις έρθει το ρεύμα.
Αν είναι όμως πολύ υψηλή τιμή ...θα πάω για παραγγελία απο aquaristic... Δεν ξέρω τι να πάρω... Είναι όλα τα ίδια απλά διαφέρει η ποιότητα του ηλεκτροδίου? Ο λόγος που δεν θέλω να αγοράσω τον Aqualight είναι επειδή βλέπω συχνά στα forum προβλήματα με τον συγκεκριμένο. Ο IKS αν χάνει λόγο σχεδιασμού τις ρυθμίσεις σε διακοπή ρεύματος δεν νομίζω οτι είναι καλή επιλογή αν εξαιρέσω τα 5 χρόνια εγγύηση. Απο την άλλη Aqua Medic και Pinpoint δεν τις γνωρίζω σαν εταιρίες...οπτικά ο Aqua medic με προδιαθέτει...αλλα επειδή μου προτείναν να πάρω ηλεκτρόδιο Pin point ώς δοκιμασμένο πιστεύω θα είναι καλυτερη επιλογή o Pin Point. Απο εγγυήσεις που μπορώ να δώ ποσο έχουν οι παραπάνω controllers? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω κάποιον γνωστό που να τον έχει χρησιμοποιήσει....για να ξέρω...πιθανόν να οφείλονται και εκεί...
οτι είναι προσιτός πάντως η αλήθεια να λέγεται! |
|
||||
|
||||
![]()
...και προσιτος και το κυριοτερο....και ετοιμοπαραδοτος.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ph controller.... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 12-04-08 20:31 |
PH/Redox controller PH 203 | Tricky | Λοιπός εξοπλισμός | 10 | 12-06-07 08:37 |
Γνωρίζει κάποιος για αυτόν τον pH κοντρόλερ? “Reef Fanatic PH Controller “ | chris the trik | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 22-01-07 19:15 |
Ph Controller | xenofon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 25-11-05 09:09 |
ph controller | sea_land | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-11-05 00:09 |