|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν το περασες ενα βενγκε και να ησυχασεις απο χρωματικης αποψεως? Προσωπικα θα το εκανα λακα βενγκε κ μετα 3 χερια ματ βερνικι δυο συστατικων. Εννοειται οτι θα ειχε προηγηθει καταλληλη επεξεργασια του ξυλου/μεταλλικων μερων. (περισσοτερα σε πμ, μην τρελανουμε κ τους παντες).
Βγαλε μια μακρο φωτο απο το μειγμα βερνικι/αμμος αν μπορεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πάρα πολύ ωραία δουλειά, προσεγμένη και αρκετά καλά μελετημένη, μπράβο!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
την ακυρωσα τελικα την αμμοβολη του ενυδρειου γιατι σε περιπτωση που δεν μαρεσει.... Θα βαλω ετοιμο φοντο πετρα που θα κανει και καλη αντιθεση με το υποστρωμα της αμμου Παράθεση:
Παράθεση:
Να μια φωτο απο το moonlight http://i221.photobucket.com/albums/d...s/HPIM0990.jpg το οποιο φυσικα θα φαινεται λιγοτερο μπλε και γιατι τωρα το ενυδρειο εχει πεσει στο 80% απτην εξατμιση και γιατι οταν στηθει κανονικα θα εχει και τυρφη που θα κοβει φως http://i221.photobucket.com/albums/d...s/HPIM0991.jpg και μια με αμμο/βερνικι!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ουτε να το σκεφτομαι ![]() Το moonlight πολυ δυνατο δεν ειναι ? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ jim μηπως τα παραλες για 50 κιλα το καπακι???Εχεις σηκωσει 50 κιλα ποτε?Δεν το λεω κακοπροεραιτα αλλα μιλαμε για 2 σακια τσιμεντο.Το κοντρα πλακε θαλασης ειναι παναλαφρο.Αν οντως ειναι τοσα κιλα μην εχεις προβλημα και με το ενυδρειο.Εγω καποτε ειχα φτιαξει με 16αρι ενα καπακι στο 1,15Χ50Χ20 και με τα βιας ηταν 6-7 κιλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ισως και να ειναι ιδεα μου.Ξερεις λογω μεγαλου μηκους.Παντως την πρωην μου που ηταν 45 τη σηκωνα πολυ πιο ευκολα!
|
|||
|
|||
![]()
με τις λαμπες και τον λοιπο εξοπλισμο γιατι να μην φτανει τοσα; το κοντρα πλακε ειναι σχεδον μασιφ ξυλο
εδω εχουν αρκετο βαρος τα "χαρτινα" ξυλα του επιπλου της juwel |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε kill_bill θα με ενδιεφερε να πεις δημοσια την διαδικασια του βαψιματος, ειμαι ασχετος και δεν καταλαβα και πολλα απο αυτα που ειπες οποτε προσπαθησε να τα πεις αναλυτικα οσο μπορεις...
δεν εχω σκοπο να κανω κατι παρομοιο συντομα, αλλα οτι μαθαινουμε ειναι καλο jimfytakis φανταζομαι το κανεις αυτο για να κρεμασεις πολλες λαμπες σωστα; περιμενω φωτογραφιες απο το τελικο αποτελεσμα ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω η απαντηση δεν χρειαζεται μοντ!Ανοιξε ενα θεμα αποκλειστικα για τη διαδικασια που θα μπουν ολες οι σχετικες ερωτησεις,μετα θα καθαριστουν τα αχρηστα μηνυματα και θα μεινει καρφιτσωμενο σαν βοηθος για ολους!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy καπακι | moudi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 08-05-08 21:49 |
diy καπακι για καρφουρ volume 2. | Πάνος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 17-04-08 16:41 |
Ρακορ για καπακι σε DIY CO2 | jstiva | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 14-11-07 12:15 |
Diy Καπακι Ενυδρειου | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 08-09-05 11:01 |
DIY καπακι ενυδρειου. | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 15-11-04 17:37 |