|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Αρη ...
Ομορφο το ενυδρειο σου και καλος ο εξοπλισμος. Συμφωνω με τον Γιαννη οσο αφορα το aquascaping ...κατω ειναι ωραιο αλλα πρεπει να αλλαξεις λιγο το πανω μερος ωστε να μην ειναι τοσο γραμμικο και ψευτικο. Επισης , μην αμελεις τον αντιφωσφωρο ![]() Κατα τα αλλα πας καλα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Bill...
Αντιφώσφωρο εχω βαλει απο την πρώτη μερα "PhosBan" πιστευω να είναι καλός. Οι σημερινές μετρήσεις είναι: NO2 0,0 NO3 5 KH 7,2 NH <0,25 SG 1022,5 ετοιμάζω νερο με αλάτι για να το αυξήσω PH 8,30 PO4 0,00 CA 350ppm πρόσθεσα CA Tropic Marin MG 1320ppm TEMP 26,5C Με το ΚΗ τι να κανω που πεφτει συνέχεια; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mπορείς να το ανεβάσεις με buffers ή με kalkwasser.
|
|||
|
|||
![]()
Τα buffers ή kalkwasser ειναι μονο για reef; Ρωτάω γιατι στη Πάτρα θα έχει φαντάζομαι μόνο γλυκου. Κανουν αυτά;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω δει Kalkwasser στο Iguana αν ψαχνεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
χρησιμοποίησε ΚΗ buffer της seachem ή της Kent. Αν δεν έχει Πάτρα πάρε από Αθήνα.
Με χρήση 2-3 φορές τη βδομάδα πρέπει να στο κρατάει (8-10dkh) Το Kalkwasser θέλει εμπειρία και καλύτερα να το αποφύγεις σε αυτή τη φάση. |
|
|||
|
|||
![]()
Πήρα της Seachem ενα που γράφει Alkaline Buffer.
Αυτό ειναι; Δεν γραφει τιποτα για reef. Θα μου αυξησει και το PH; ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πέτρα λάβας | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 22-09-04 09:00 |