|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δύσκολο γιατί εδώ και καιρό έχω μόνο 1 apple, τα άλλα που βλέπεις είναι απλά κελύφη. αυτά τα καφετιά μου ήρθαν μαζί με κάτι φυτάκια και τα άφησα εσκεμένα να μπούνε στο ενυδρείο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Από εδώ: http://www.tsamisaquarium.gr/Selides.../schnecke2.htm
"Για να αναπαραχθούν χρειάζεται ένα ζευγάρι, αλλά αν το σαλιγκάρι που θα πάρουμε έχει γονιμοποιηθεί κάποια στιγμή πιο πριν, αποθηκεύει το σπέρμα και μπορεί να γεννήσει αυγά μετά από αρκετούς μήνες."
|
||||
|
||||
![]()
το έχω διαβάσει το θέμα. αλλά μάλλον δεν είναι apple καθώς αυτά γεννάνε εκτός νερού τσαμπιά. οπότε μάλλον είναι τα καφετιά που κάνουν αυγά...ελπίζω να μην μου κατασπαράξουν τα φυτα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βαλε μια καθαρη φωτο να το δουμε ποιος ειδος ειναι. Τα δικα μου παντως δεν πειραζουνε τιποτα απο φυτα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ έχω δεκάδες σαλλιγκάρια, δεν πειράζουν τα φυτά (προς το παρών), αλλά καθαρίζουν τα πάντα.
|
||||
|
||||
![]()
πρέπει να είναι Lymnaea stragnalis χωρίς να είμαι και τόσο σίγουρος. σίγουρα όμως έχω και μερικά Planorbis corneus ή Helisoma nigricans. δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω είναι πολύ μικρά ακομη..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση jewel 60lt κοινωνικό φυτεμένο | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 10-03-09 19:08 |
Νεοκλής Φυτεμένο-Κοινωνικό | Neoklis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 09-05-08 20:00 |
200 λίτρα κοινωνικό-φυτεμένο!!!! | flying_guardian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 23-04-08 08:57 |
erling (φυτεμένο κοινωνικό) | erling | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 13-02-08 23:49 |
akisk (κοινωνικό φυτεμένο 230lt) | akisk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 24-04-07 19:58 |