|
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει περιπτωση να επεσε κατι μεσα κατα λαθος?
καποιο απορυπαντικο αζαξ κτλ........ λεω τωρα.......... κριμα παντως
|
|||
|
|||
![]()
δεν νομίζω γιατί εκτός από τάισμα κανείς δεν κάνει τίποτα στο ενυδρείο, ούτε καθάρισμα της σκόνης στο καπάκι, να έτυχε να τους έπιασε η προκοπή να το καθαρίσουν όσο έλειπα μου φαίνεται δυσκολο αλλά από την άλλη εαν είχε πέσει κάτι μέσα μόνο οι δίσκοι θα πέθαιναν δεν θα έπρεπε να πεθάνουν και τα υπόλοιπα (16 καρντιναλ, 2σαε, 4κοριντορας)
εαν είχαν κοκκινήλες θα φαινόντουσαν με δυο μέρες κατάψυξη? εαν ναι στους κατεψυγμένους δίσκους δεν είδα το παραμικρό περίεργο στην εμφάνησή τους, εαν όχι θα μπορεί κι αυτό να είναι ένα σενάριο αλλά τώρα ποια δύσκολα αναγνωρήσημο ------------------------- να πω την αλήθεια δεν νομίζω να έπερναν χαμπάρι εαν τα ψάρια είναι στην επιφάνεια ή όχι αλλά είμαι σίγουρος ότι και να τα είδαν πάνω στην επιφάνεια θα νόμιζαν ότι απλά πεινάνε γιατί με το που θα πλησιάσω για να τα ταίσω μόνο που δεν πίδαγαν έξω από το νερό από την λεμαργεία τους Το σίγουρο είναι ότι από εδώ και πέρα θα βάζω την ταίστρα όποτε λείπω και οι επιστροφές των φίλτρων να δημιουργούν μια μικρή ανατάραξη στην επιφάνεια ------------------------- σας ευχαριστώ πολύ για όλα και προπάντων για τις άμεσες απαντήσεις και την κατανόησή σας να'στε όλοι καλά
Σας ευχαριστώ πολύ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tassssos : 30-06-08 στις 17:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αμα το γραφειο εκλεισε την παρασκευή, μεχρι τη δευτερα ποιος να τα δει στην επιφανεια.
Ειπες οτι υπαρχουν σαε ομως.. Τα σαε ειναι τα πρωτα που φευγουν σε περιπτωσεις χαμηλης οξυγονωσης/υπερβολικου co2.. Να επιβιωσουν τα σαε και να φυγουν οι δισκοι ειναι εντελως απιθανο σε ενα τετοιο σεναριο. Φοβαμαι οτι θα παραμεινει μυστηριο το τι συνεβει... |
|
|||
|
|||
![]()
ναι από τα 3 sae μόνο το ένα ακολούθησε τους δίσκους, τα άλλα δύο είναι μια χαρά
|
||||
|
||||
![]()
Απο εντομοκτονα ή ταμπλετες ή υγρα εντομοαπωθητικα πως πας?
Εχετε δει το κουτι του BAYGON GENIUS τι γραφει απο πισω?
|
|||
|
|||
![]()
φιλοι καλημέρα
στο γραφείο δεν έχουμε τίποτα για ψεκασμα και από όσα μου είπαν κανεις δεν καθάρισε τίποτα όσο έλειπα, τώρα αναγκαστικά σκέφτομαι τους επόμενους δίδκους να τους βάλω μέσα από Σεπτέμβρη γιατί δεν αντέχω να φυγω διακοπές τον Αυγουστο και να σκέφτομαι μην τύχη κάτι πάλι όσο λείπω, να΄στε όλοι καλά
|
|||
|
|||
![]()
Εκείνες τις μέρες είχαμε κάτι περίεργες διακοπές ρεύματος...
Μήπως? |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστή η σκέψη σου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ολοι οσοι εχουν προσβαση στο ενυδρειο ειναι φιλοι σου ή εχεις και καποιους που δεν σε συμπαθουν τοσο ή σε ζηλευουν? ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκβάθυνση ρηχής λίμνης | Βασιλείου | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 21-06-08 16:46 |
Προσεχώς γέννα Convict! | kotsis | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 22 | 22-05-08 01:43 |
Θέμα Βάρους-Αντοχής | harilaos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 16-01-07 09:36 |
Επιτυχής Συνάντηση Β. Προαστίων!!! | Apostolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 04-02-05 10:14 |