|
|
||||
|
||||
![]()
Ο φωτισμός δεν με νοιαζει..... Παει για malawi....
Το προβλημα ειναι οτι βγαινει πανω απο 1000 εδω (χωρις επιπλο)....Οποτε το θεωρω αρκετα ακριβο... Μπορεί να "φαω" λιγο το σοβα του τοιχου και να καταληξω στο juwel 400... ![]() (πλατος 50εκ) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Και μετα βαλε ενα Yamaha ενυδρειακι. ή μια και καλη, μιας και θα εχεις και το εργαλειο απο πανω, φτιαξε ενα μεγαλουτσικο σαν και αυτο να ξεμπερδευεις ρε ηλια. ![]() ![]() ![]() ![]() Αααα αν το φτιαξεις μη βαλεις και σε αυτο εσωτερικο φιλτρο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο Σοβάς είναι το πρόβλημα?
Γιατί δεν φτιάχνεις ένα μόνος σου με διαστάσεις τέτοιες που να σε βολεύει?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελικα κατεληξα στο εξης κοστος ![]() ![]() ![]() δεν..... ![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλία βολέψου τώρα με το 300άρι που βρίσκεις και σε καλή τιμή κι έχει ο θεός...ενυδρεία
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ουστ ο σοβάς,τι τον θες;;;;
![]() ![]() ![]() Αξίζει πάντως πιστεύω η φασαρία για να ανέβεις κατα 100λίτρα... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λες....? Που ξερεις ...Μπορει η αλλη μου γυναικα να ειναι γοργονα.....
![]() ![]() ![]() Οποτε καλο θα ειναι να ειμαι να ειμαι προετοιμασμενος.........(σε εξοπλισμο... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
45 ltr και άλγη | Pleco | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 26-05-08 01:05 |
record 60 .... | imichal | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 15-10-07 20:41 |
60 L MALAWI ?? | ginodim | Malawi | 4 | 08-03-07 17:12 |
σχέδιο ενυδρείου 80χ50χ45 | civeng | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 23-05-05 12:48 |
...45 ημέρες αργότερα, και η πρώτη γέννα!!!! | mmbuna | Malawi | 4 | 22-05-05 23:39 |