|
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη αλλά επειδή είμαι καινούργιος στο χώρο τι εννοιείς όταν λες ότι πρέπει να μειωθεί η ροή του? Είμαι στραβάδι το παραδέχομαι αλλα μαθαίνω γρήγορα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν θα ''πεταει'' με την ιδια πιεση νερο,δηλαδη θα εχει μειωμενη ροη....... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δηλ το φίλτρο μπορεί να κάνει να καθαριστεί και για 2μήνες περίπου (λέμε τώρα) αλλά οι αλλαγές στο νερό πρέπει να γίνονται κανονικά
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
2 μήνες? Με σωστή ιχθυοφόρτιση και πολύ περισσότερο !!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βαζοντας σαν πρωτο στρωμα υαλοβαμβακα να μου κραταει τις βρωμιες τον οποιο καθε βδομαδα το αργοτερο καθαριζω (τον εχω για μηχανικη μονο φιλτρανση)..τα σφουγγαρια δεν ξερω αν τα εχω καθαρισει το 2008..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και τα φάρμακα για το νερό τα βάζεις κάθε φορά που το αλλάζεις ακόμα και αν κάνεις αλλαγές κάθε μέρα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου ενυδρείο | etomis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-06-08 22:18 |
το πρώτο μου ενυδρείο | linecp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 30-12-07 11:24 |
το πρώτο μου ενυδρείο | kostantakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 17-09-07 17:14 |
Το πρώτο μου post | redshark | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-12-06 11:48 |
Το πρώτο 54λιτρο | gsa | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 18-09-06 20:40 |