|
|
||||
|
||||
![]()
Το θερμ'ομετρο λέει 30 αλλά 15 μήνες που τον είχα και 6 (περίπου) όταν τον πήρα σύνολο 21....... Βέβαια και η θερμοκρασία παίζει το ρόλο της αλλά τι μπορώ να κάνω για να την αντιμετωπίσω? Ανεμιστηράκια σε τόσο μικρό ενυδρείο μαπαίνουν?. Και τι θα κάνω με την εξάτμηση?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι μπαινουνε ανετα. Και 6 αρακια μπορεις να βαλεις 2 να γινει αεροπλανο εκει μεσα! Αρκει να εχεις καθαρο χωρο στο καπακι, δηλαδη να μην παρεμβαλονται οι λαμπες η κατι αλλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δύσκολο με το καπάκι που έχω το οποίο είναι πατέντα και είναι από άλλο ενυδρείο. Αύριο αν βρω ευκαιρία θα βάλω και φωτό από το καπάκι. Ευχαριστώ πολύ παιδιά
|
||||
|
||||
![]()
Απο την θερμοκρασία έχασα μόλης χθές τον δικό μου. . .Τώρα κάνω καπάκι πατέντα για να μήν χάσω και τον δέυτερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος ο Λου τζουνιορ.Να τον χαιρεσαι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά με 30 βαθμούς δεν πεθαίνουν οι μονομάχοι (εκτος αν έχουν καποιο άλλο πρόβλημα), εδώ 29 βαθμούς χρησιμοποιούμε για την αναπαραγωγή και το μεγάλωμα των μικρών... Μπορεί να ζορίζονται, αλλά δεν νομόζω ότι οι μονομάχοι σας πέθανα από τη ζέστη...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο μονομάχος μετακόμισε...Παρουσίαση νέου "σπιτιού" του!!! | kostasthess_ | Bettas | 10 | 09-04-08 10:36 |
Νέος Μονομάχος! | _antonis_ | Bettas | 4 | 10-09-07 21:05 |
Νέος μονομάχος... | kidenio | Bettas | 28 | 28-11-06 18:33 |
Ο νέος μου μονομάχος!! | tsikis | Bettas | 27 | 19-10-06 17:51 |
Νέος ιδιοκτήτης ενυδρείου με μονομάχο. | hellenicsun | Bettas | 37 | 29-01-06 01:49 |