|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι στα 30watt είμαι. Τόσο ακριβή είναι? Εγώ με μια αναζήτηση είδα ότι έχει κοντά 5 ευρώ. Βέβαια το είδα σε αλλο site με ενυδρεία και δεν ξέρω αν πρέπει να δώσω την σελίδα!
|
|
||||
|
||||
![]()
5 ευρώ? Μπορεί και να κάνω τελείως λάθος δεν αντιλέγω! Νομίζω όμως οτι δεν πέφτω τόσο έξω.
|
||||
|
||||
![]()
Ok. Thnks
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η aquarelle 36w ειναι στα 5Ε εδω στα Χανια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χμχμχμχμχμχμχμχμ... Εδώ στο quiko που ρώτησα τα 25watt είναι στα 14¤. Πολλά δεν είναι?
------------------------- Και να προσθέσω ότι το ενυδρείο μου είναι φυτεμένο. Πειράζει αν πάρω μία λάμπα με θερμοκρασία χρώματος 10000Κ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη poliko_selas : 27-06-08 στις 11:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλεις να το κάνεις θαλασσινό;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολλα ειναι τα 14. Ψαξε σε ηλεκτρομαγαζα που θα τις εχουν σε κανονικη τιμη. Και γω σε φυτεμενο τις εχω.
|
|
||||
|
||||
![]()
¶λλη μια καλή πρόταση είναι η Aquastar.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λάμπα | poliko_selas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 28-06-08 12:41 |
Λάμπα UV! | mad | Λοιπός εξοπλισμός | 4 | 04-03-08 14:33 |
Λάμπα | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 25-06-07 00:11 |
Δεύτερη λάμπα. | ΠΑΝΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 02-12-06 18:20 |
Ποιά Λάμπα? | ononos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 26-09-06 00:59 |