|
|
||||
|
||||
![]()
χοντρε φιλε μου,
πρωτο ενυδρειο και εβαλες 3αρι τζαμι? ![]() θελει πολλη εμπειρια για να κολλησεις τοσο λεπτο τζαμι οεο... αρα 1ο λαθος! μετα απο ποσες ωρες το γεμισες? ![]() με τετοια ζεστη και υγρασια θες 3-4 μερες... αρα υποψιαζομαι 2ο λαθος ! τη χαρτοταινια την βγαζουμε αμεσως πριν τραβηξει οεο... αν δεις εκει που ειναι η κολληση, απο κοντα ομως, κανε ζουμ, αν εχει φυσσαλιδες εγλωβισμενες μεσα στην κολληση. αν εχει ειναι υποπτες...οσο πιο πολλες τοσο πιο υποπτες. ακομη πιο χαλια θαναι η κατασταση οταν η φυσσαλιδα ειναι διαμπερης... θα τα δεις στην πορεια. βεβαια αν λαβω υπ οψη μου τα ποστ περι συλλογου σκεφτομαι οτι πρεπει να σου ανοιξει το ενυδρειακι μπας και ισιωσεις... ![]() τωρα περιμενε ...αν κολλησε θα το δεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συγκεκριμένα, τώρα, έχεις δίκιο για τα 3άρια (το έγραφα και μόνος μου παραπάνω), και για τις χαρτοταινίες.. Όσο για το στέγνωμα, το άφησα κάτι παραπάνω από δύο 24ωρα.. Αυτό το σχόλιο περί Συλλόγου, δεν το κατάλαβα.. Εδώ γραφόντουσαν post περί ανεξάρτητων κλιμακίων, άκυρες προτάσεις στον αέρα, καρναβάλι έγινε.. Όσα έγραψα εκεί μέσα ήταν κατά του ξεφτιλίσματος του Συλλόγου και της αρνητικής διαφήμισης που γινόταν, και η δική μου διαμαρτυρία ήταν ενάντια στο ΔΣ που επέτρεπε αυτή την απαράδεκτη χάβρα να εξελίσσεται.. Υ.Γ. Για να μήν ξεχνιόμαστε: "είσαι στο μυαλόοοο.. κάτι μαγικόοοοο!" Καμιά μεταγραφή της προκοπής θα κάνει ρε συ ο πρόεδρος? ------------------------- Παράθεση:
Εξ'άλλου, έχω δει στο Fish-Only (αγ. παρασκευή) αντίστοιχα κυβάκια με περίπου 10ευρώ, ενώ και το Water Inn φέρνει κάποια μικρά ενυδρειάκια, αντίστοιχης χωρητικότητας, με πορτατιφάκι και φιλτράκι hang-on (θερμοστάτης extra), με αρκετά χαμηλή τιμή.. Το DIY το έκανα περισσότερο για την εμπειρία και το χαβαλέ, είπα να δοκιμάσω μόνος μου με τις οδηγίες που κυκλοφορούν online, να δω τι θα καταφέρω..
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xontros : 25-06-08 στις 12:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τo DIY ορ νοτ του DIY !!! | theofilos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 01-05-08 11:56 |
UN-DIY | giagligian | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-10-07 10:49 |
περί riccia fluitans ο λόγος | Βαγγέλης (Dearangelo) | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 19-10-07 06:12 |
Περί διοξειδίου ο λόγος! | panosaat | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 05-05-07 21:44 |
Περί τροφής ο λόγος | stel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-06-05 20:17 |