|
|
||||
|
||||
![]()
Κατι γινεται με σενα.....Πολλα κοινα ροβληματα εχουμε.....
Ακριβώς το ιδιο αγορασα και εγώ και ακριβως το ιδιο μου ηρθε..... Εχουμε και την ιδια βαλβιδα..... Τελικα το ξηλωσα ....τωρα πλεον δεν μου χρειαζεται με τον κοντρολερ..... |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον που θα την αφαιρέσω και γω τελείως. Η βαλβίδα αφού την ξεσύνδεσα, φύσιξα και μια πέρναγε αέρας και μια δεν πέρναγε!...όσο για το bubble counter, η πίεση του co2 όταν ενεργοποιείται, στέλνει το νερό μέσα στο ενυδρείο σε δόσεις, εξαιτίας των σχεδιαστικά λάθος κατά τη γνώμη μου τοιχωμάτων του.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ενας καλος τροπος να δεις αν χανει ειναι ενω λειτουργει να βυθιστει σε ποτηρακι με νερο εμενα εβγαζε full...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
-Φωτια στα μπατζακια μου...Κωστα μου εβαλες.... ![]() Τρεχω για τεστ διαρροης... Ολα ο.κ!Εχω δυο τετοια-ευτυχως κανενα δε χανει...
|
||||
|
||||
![]()
φωτια να σου σβησω παω βρε
![]() ![]() ![]() σε ενα ποτηρακι με νερο ενω ειναι σε λειτουργια τσεκαρε το πανευκολο ειναι μονο εχε κανα χαρτι μην γεμισεις τον τοπο μετα ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τεράστια bubble-nest!!! | Maverick | Bettas | 6 | 28-01-05 15:22 |