|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες κι εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25692. Επειδή κι εγώ πειραματίστηκα πολύ με το διοξείδιο θεωρώ πλέον τη μπουκάλα μονόδρομο.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά το κόλπο με τον πυροσβεστήρα το έχει πουθενά να το διαβάσω??? σε περιπτωση που πάω σε αυτή την λύση που γεμιζω την μπουκάλα με CO2?
|
|
||||
|
||||
![]()
σε πυροσβεστηκα την γεμιζεις κολπο δεν εχει πας σε μαγαζι με πυροσβεστικα και ζητας φυαλη για co2 του λες γιατι τη θες και του λες να σου αφαιρεσει το σωληνακι που εχει μεσα ωστε να μην ρουφαει υγρο απο τον πατο αλλα αεριο
εχει στην κατηγορια με τα μαγαζια νομιζω καποια πυροσβεστηκα που εχουν παει παιδια
|
||||
|
||||
![]()
ενδεικτικά μια 2κιλη μπουκάλα πόσο κάνει???
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μανωλη απο πυροσβεστηκα μαλλον ενοει ο φιλος
![]() εδω αθηνα 35 η δικιλη και 50 η 5κιλη
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για DIY CO2!!! | john_street_triple67 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 21-01-08 22:13 |
Φιαλη για DIY Co2...!! | DiscusBoy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 28-09-07 14:30 |
Ερωτηση για diy co2 | gleboukas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 24-08-06 09:12 |
κυκλοφορητής για DIY CO2 | gkagad | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 14-09-04 14:30 |
Ερώτηση για DIY CO2 | Hypostomus | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-03-03 23:43 |