|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως και άλλοι Γιώργο αλλά έχει να κάνει και με την θερμοκρασία του σπιτιού! Στο προηγούμενο σπίτι δεν την έβγαζα με τίποτα χωρίς ανεμιστήρες (χτύπαγα άνετα 35αρες) τώρα δεν έχω βάλει (στου γλυκού).
|
||||
|
||||
![]()
Εμείς στο σπίτι πιάνουμε 28-29 και όντως δεν σκέπτομαι να αφήσω το κλιματιστικό ανοιχτό.Όσο για ανεμιστηράκια και αναπλήρωση δεν προλαβαίνω και μάλλον θα το αφήσω έτσι. Απλά έλεγα μήπως πρέπει να αγγαρέψω κανέναν για καμιά αλλαγή νερού ή συμπλήρωμα ή οτιδήποτε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν έχει ιδέα για το θέμα...άστο καλύτερα
|
|
||||
|
||||
![]()
Έγινε παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να κανω και γω μια ερωτηση,αν τα αφηναμε τα ψαρακια 20 μερες χωρις φαι θα υπηρχε προβλημα???
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολλες δεν είναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι ενηλικα δεν εχουν προβλημα χωρις φαι με λιγο περισσοτερο πριν φυγεις
εγω χωρις ανεμηστηρακια δεν θα το αφηνα παντως τι θερμοκρασιες εχεις τωρα? εχε στο νου σου με την εξατμιση να μην ξενερισει κανα φιλτρο ισως δηλαδη να χρειαστει να βαλεις ποιο χαμηλα κανενα εσωτερικο αν εχεις george τι θερμοκρασιες εχεις πιασει maximum?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διακοπές. | snappys | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 16-06-08 00:15 |
Διακοπές Ρευματος | klime | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 14-03-08 15:35 |
Διακοπές ρεύματος | Lsourtzo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 13-07-05 11:14 |
Καλοκαιρινές διακοπές, αλλά αλλαγές νερού? | Makis M | Malawi | 2 | 05-05-04 20:07 |