|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Yπέροχο !!!
Μπράβο σου ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλά πλάκα μας κάνεις ε ?
Έφτιαξες αυτο το αριστούργημα σε 1 ημέρα, τι να πω υποκλίνομαι είσαι πραγματικός καλλιτέχνης. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ηταν ο,τι πιο δυσκολο εχω φτιαξει !! Οι λαβυρινθοι των σχεδιων και ισορροπια αναμεσα στο τιρκουαζ και στο μωβ ηταν πραγματικη προκληση.
Οι Φωτογραφιες το αδικουν παρα πολυ γιατι παρθηκαν βιαστικα και με κακο φωτισμο. Τελος να προσθεσω οτι η τιμη ειναι πολυ χαμηλη και περιμενω να χτυπηθει απο τους μερακληδες του GAB. |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο!!!!!! Ειλικρινά πολύ καλό!!!
![]() ![]() Αν δεν ήμουν φοιτητής, θα τον έπαιρνα σίγουρα.... Πραγματικά πολύ όμορφος πίνακας... |
|
||||
|
||||
![]()
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
συγχαριτηρια μαν. είναι άψογο, πανέμορφο... ελπίζω να δούμε και άλλους πίνακες...
|
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω πως σου αξιζουν πολλα μπραβο
![]() ![]() ![]() Μπραβο για το χρονο που διεθεσες. Μπραβο για την διαθεση να το κανεις Μπραβο για την προσφορα και Μπραβο για την εμπρακτη αποδειξη της προσπαθεια σου για εναν καλυτερο μελλον του συλλογου ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε raven συγχαρητηρια.Επειδη και εγω ασχολουμαι με την ζωγραφικη μου κινησες το ενδιαφερον να ξεσκονισω τα πινελα μου.Βεβαια εγω ιμαι φαν του λαδιου.Δεν ξερω κατα ποσο ενα τετοιο θεμα θα ηταν ευκολο με λαδι.Καποια στιγμη θα με ενδιεφερε να συζητησουμε περι του θεματος και περι τεχνικων ειδικα στα ακρυλικα.Τα θεωρω πολυ πιο δυσκολα επειδη στεγνωνουν αμεσα.Σορρυ που βγηκα λιγο οφ τοπικ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NEΟΣ ΣΕ FORUM ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ | nik | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-07 23:07 |
Γεια σε ολους και σε ολες. ψαχνω ενυδρειο | AQUACOBRA | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 27-04-07 21:29 |
Αναγνώριση φύλου σε blue gourami (200 kb σε φωτό) | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 06-02-05 15:31 |