|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τόσο απλό;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε τι άλλο ;
Αν όλα δουλεύουν ρολόι και το ενυδρείο σου "τρέχει" καιρό τι άλλο να κάνεις ; |
|
||||
|
||||
![]()
H εξατμιση απο τα ανεμιστηρακια πως αντιμετωπιζεται?Ή δε τα βάζουμε να λειτουργουν.Κι αμα βαρεσει τιποτα 40αρια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτόματη αναπλήρωση
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο ''τρέχει'' από τον Δεκέμβριο και είναι το πρώτο καλοκαίρι και...αγχώθηκα.
Ανεμιστηράκια δεν έχω.Την ζέστη την αντιμετωπίζω με το κλιματιστικό. |
|
||||
|
||||
![]()
Το κλιματιστικό θα μείνει ανοιχτό όταν θα φύγεις?
Πιθανόν όχι επομένως πρέπει να σκεφτείς την λύση των ανεμιστήρων και της αναπλήρωσης.
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να θέλω να σε παρασύρω και χωρίς να είναι ο κανόνας αυτό που λέω στα ενυδρεία μου τόσα χρόνια δεν έχω βάλει ανεμιστηράκια και δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως και άλλοι Γιώργο αλλά έχει να κάνει και με την θερμοκρασία του σπιτιού! Στο προηγούμενο σπίτι δεν την έβγαζα με τίποτα χωρίς ανεμιστήρες (χτύπαγα άνετα 35αρες) τώρα δεν έχω βάλει (στου γλυκού).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και εγω επισης κανενα προβλημα χωρις ανεμιστηρακια μεχρι στιγμη και με το θαλασσινο........αλλα μη παρασυρεσαι ειναι προσωπικες εκτιμησεις..... ακομα και να βαλεις δεν νομιζω να τα αφησεις ανοιχτα για 20 μερες.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διακοπές. | snappys | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 16-06-08 00:15 |
Διακοπές Ρευματος | klime | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 14-03-08 15:35 |
Διακοπές ρεύματος | Lsourtzo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 13-07-05 11:14 |
Καλοκαιρινές διακοπές, αλλά αλλαγές νερού? | Makis M | Malawi | 2 | 05-05-04 20:07 |