|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ελλάδας - Ευρώπης Παρουσιάσεις ενυδρείων Ελλάδας - Ευρώπης, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θα μπορουσες αν εχεις τον χρονο,το χωρο και την διαθεση να φτιαξεις μια στερνα 2χ2 (μαλλον ειναι αρκετο) σε εξωτερικο χωρο και να τα βαλεις εκει λογικα αφου θα περνουν τις εποχες κανονικα οπως και στην φυση θα αναπαραχθουν ευκολοτερα την ανοιξη.
ειναι κατι σχετικα ευκολο να γινει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οσα επιμαχα ποστ μπορεσα να δω τα διεγραψα.
Ειπα παραπανω κατι: Παράθεση:
Αν με εχετε γραμμενο δικαιωμα σας, το ιδιο ομως κι εγω, και μην ακουσω κανεναν να παραπονεθει για διαγραφες μηνυματων και μπαν και διαγραφες εξ ολοκληρου μετα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
οπως και να εχει ο ευγενικος τροπος που το ζητησατε μου επιβαλλει να την αλλαξω... εδω θα ηθελα να ζητησω και την πληρη διαγραφη του ποστ μιας και δεν εχει κανενα νοημα να υφισταται....πληροφοριες για την εξελιξη του ελληνικου βιοτοπικου μου μπορει να εχει οποιος ενδιαφερεται με προσωπικα μηνυματα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 22-06-08 στις 09:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τίθεται θέμα διαγραφής όλου του thread γιατί είναι ενδιαφέρον, αρκεί να κρατάμε ένα επίπεδο. Ακόμα και η αντιπαράθεση μπορεί να γίνεται με σεβασμό, δεν είναι πια τόσο δύσκολο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() απο εκει και περα ζητησα διαγραφη γιατι δεν ανοιξα το thread με σκοπο να δειξω τα "κατορθωματα" μου και να περηφανευτω (πως θα μπορουσα αλλωστε για ενα πιλοτικο ενυδρειο με διαρκεια ζωης μερικων ημερων μονο) αλλα για να ακουσω γνωμες..να δεχθω συμβουλες και υποδειξεις...και κατευθυντηριες οδηγιες απο εμπειροτερους που ασχοληθηκαν με το θεμα.. ισως δεν ασχοληθηκε καποιος αλλος για να ξερει να πει γνωμη...δεν γνωριζω....παντως απ'οτι φανηκε θα πρεπει να πορευθω μονος.... τα ειδη που θα φιλοξενησω και την πορεια τους ..τις δυσκολιες που θα πρεπει να προσπερασω..θα τα αναφερω σε οποιον δειξει ενδιαφερον να μαθει... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικο με δισκους | kanarini | Δίσκοι | 13 | 16-04-08 06:31 |
βιοτοπικο ενυδρειο | steady | Δίσκοι | 24 | 01-07-07 12:49 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ ΣΕ 50 ΛΙΤ. | georgetax | Malawi | 117 | 03-03-07 20:34 |
Κουνουποψαρο Ελληνικο. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ζωοτόκα | 6 | 30-11-05 10:19 |
ΕΤΙΜΑΖΩ 10.000 λιτ. | batza | Malawi | 33 | 06-05-03 18:44 |