|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα κι απο εμενα...
ενα ενυδρειο με κιχλιδες ειναι οτι πιο ευκολο μπορει να εχει κανεις... απο την εμπιρεια μου σου λεω οτι η δυσκολια ολη ειναι το στησιμο... εγω απο την στιγμη που το εστεισα και μπηκε σε μια σωστη λειτουργεια ( σωστες μετρισεις ) το μονο που κανω ειναι... να ταιζω, αλλαγες νερου,(το εχω αυτοματα) ελαχιστο καθαρισμα τζαμιων, και οταν δεις βρωμα, λιγη σκουπα βυθου... απλα οπως σου ειπαν και πιο πανω, σε δεσμευουν πολυ τα λιτρα σου... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντησεις!Αυτο περιμενα να ακουσω!Τωρα που ειμαι σιγουρος ότι δεν υπαρχει λογος να μην το επιχειρησω θα αρχισω να ψαχνω για τι ψαρακια κάνουν για τα λιτρα μου!Ακουω και προτασεις απο εσας!(Σε ενα πετσοπ που πηγα σημερα ειπα οτι σκεφτομαι να βαλω γυρω στις 3-4 κιχλιδες κια μου λεει σε 100 λιτρα χωρανε γυρω στις 50
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπω φίλε Καλάτζιο..έχεις πάρει φόρα για τα καλά. Στα 100λτ...αν αυτά είναι τα περισσότερα λίτρα που μπορείς να διαθέσεις..φτιάχνεις μια ωραιότατη Ταγκανίκα...αν και τα Malawi κατ'εμέ...έχουν ομορφότερα ψάρια...δεν θα έλεγα όχι για ένα Βιοτοπικό Ταγκανίκα...
Ξενοφών. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι μέχρι εκει ειναι οι δυνατοτητες μου.Εκτος απο το ενυδρειο πρεπει να χωρεσω κι εγω μεσα στο σπιτι!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mου λεει αυτο και μετά του λεω οτι ειναι πολλές.Απανταει: κι εγω παλια ετσι νομιζα αλλα ειδα το ενυδρειο ενος φιλου που γεννησε και ειχε περιπου 80.Εκει να δεις λεει χαρα και ζωντανια!Γενικά δε ξερω τιμες αλλα μου ειπε γυρω στα 15 ευρώ η μια.Δλδ αμα εβαζα οσα ψαρακια ελεγε θα ηθελα γυρω στα 750 ευρώ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και τι εγινε κατσε και δουλεψεις ενα μηνα και ακουμπατα στο πετ
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλές για έναν αρχάριο και το ενυδρείο του...(πολύ κλασσικός τίτλος) | kats7h0d | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 17-03-08 13:57 |
συμβουλες σε αρχαριο-α | Giwrgos23 | Bettas | 2 | 03-04-06 15:52 |
ΔΙΛΛΗΜΑ ΜΕ KOI ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΧΑΡΙΟ-PLEASE HELP | Μάνος Καλονόμος | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 02-06-05 18:46 |
Δυσκολίες προσαρμογής | johnny98130 | Δίσκοι | 25 | 09-10-04 21:33 |