|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το βράδυ γιατί το αφήνεται ανοικτό το διοξείδιο? δεν είναι περιττό? αφου και τα φυτά απελευθερώνουν διοξείδιο τη νύχτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
για να μην εχει διακυμανσεις το ph
![]()
|
|||
|
|||
![]()
όσο ζείς μαθαίνεις τελικά! χε χε... και εγώ που το έκλεινα τελείως...
Πόσο πρέπει να το βράδυ να το αφήνουμε? ενα τεταρτάκι κάθε ώρα είναι καλα? Την ημέρα το έχω στις 30 φυσσαλίδες το λεπτό |
|
||||
|
||||
![]()
εγω το βαζω 15 λεπτα την ωρα και ειναι μια χαρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα οπως σου ειπα απο κοντα, εκανα καποιες τροποποιησεις οταν ειχα ολες τις αλγες μαζεμενες και πραγματικα δεν ξερω πιο απο ολα ηταν το πιο σωστο.
Εβαλα μια λαμπα UV, εβαλα ταυτοχρονα ηλεκτρονικο μετρητη ph και σχετικα εβαλα co2 στο ενυδρειο μου που το ειχα παρατησει χρονια. Απο 7,8 που ηταν το ph μου μειωθηκε σταδιακα στο 6,6 που ειναι τωρα και βεβαια το kh στο 4-5 και το gh στο 8-10. πηρα λαμπες μονο για φυτα (μου φενεται της arcadia (plant pro) που εχουν χαμηλα kelvin επιτηδες για να μην αναπτησονται αλγες. Κανα δυο μηνες που ειναι στημενο το ενυδρειο μου βλεπω οτι παει καλα. Απο λιπασμα βαζω το nitro plus της kent γιατι full φυτεμενο τα νιτρικα ψαχνω να τα βρω με το κιαλι. Εβαλα και καμια 20αρια αμανο γαριδες και 2-3 sae, και η πρασινη καληνυχτα σας. Και μια ερωτηση. Τις αλλαγες της κανουμε για να μειωσουμε το gh-kh τα νιτρικα, αν ολα αυτα ειναι ελελεγχομενα, ποιος ο λογος των αλλαγων? ------------------------- ακυρο το ερωτημα το διαβασα μεσω αναζητησης.
Πωλούνται Γαρίδες Red Crystal Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kifinas : 20-06-08 στις 23:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Από οτι είχα ακούσει οι συχνές αλλάγες είναι κατα κάποιο τρόπο μέτρο πρόληψη απο αρρώστιες...αν δεν ισχύει να με διορθώσει κάποιος
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
άλγη bba | thu vu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 31 | 17-05-08 07:13 |
μικρο-προβληματακι με μωρα | TIGER14 | Bettas | 13 | 23-09-07 13:41 |
προβληματακι με vallisneria | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 18-06-07 09:29 |
Sos - Bba? | waylander | Δίσκοι | 37 | 16-05-06 15:47 |
πΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ | vasilis-arta | Bettas | 13 | 12-08-05 15:58 |