|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να μήν παρεξηγηθώ πιστευώ οτι μπορώ να συνεισφέρω γράφοντας για Paratilapia Polleni sp. Andapa και L046
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φυσικά και το ΔΣ συμφωνεί και το ποστ το Γαύρου μπήκε εδώ (μετά την χθεσινή συνάντηση) έχοντας την έγκριση του. |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή στο post του γαύρου δεν αναφέρεται πουθενά Δ.Σ. ήταν για μένα ασαφές. Έχω καλυφθεί ευχαριστώ.
|
|||
|
|||
![]()
Μια ερώτηση.
Μήπως αυτό το post θα πρέπει να αναρτηθεί και στα υπόλοιπα forum με τα οποία συνεργάζεται ο ΠΣΦΕ αλλά και στο forum του ίδιου του συλλόγου? Μπορεί να βρεθούν και άλλοι που θα ενδιαφέρονται…
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω οτι στα περισσότερα έχει λογαριασμό ο ΠΣΦΕ ας το κάνει! Μόνο θετικά πράγματα μπορούν να βγουν από μια τέτοια ενέργεια.
|
||||
|
||||
![]()
Κατάντια θα το έλεγα εγώ να μην μπορούμε τα μελη να στηριξουμε τον σύλλογο μας και να ζητήται βοήθεια απο τους έξω.Ντροπή μας.
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 20-06-08 στις 17:54 |
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω υπερβαλλεις Σωκρατη.
Απο το 1ο τευχος του περιοδικου, ο Συλλογος παντα ζηταγε και απο τα μελη του και απο τα μελη του/των φορουμ την ενεργη συμμετοχη τους στο θεμα αυτο, ειτε με αρθρα ειτε και με φωτογραφιες, και κατα καιρους παντα εβαζε υπενθυμισεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περιοδικο για ενυδρια | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 29-08-07 13:47 |
Ωρα GAB | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 15 | 26-04-06 14:30 |
ωρα.......? | dim | Greek Aquarist's Boards | 1 | 02-11-04 09:49 |
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | SaKreK | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 16-09-04 17:23 |