|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω οτι σαν χομπιστας το θεμα κατασκευη ενυδρειου και ειδικοτερα κατασκευη ενυδρειου ,με υπεχειλησεις, sump ,επιστροφες ,αντλιες ,λιτρα ανα ωρα, DIY φωτιστικα και γενικα DIY το κατεχω αρκετα καλα πλεον καθως εχω φτιαξει παρα πολλα ενυδρεια τετοιου τυπου και οχι μονο για προσωπικη χρηση εννοειται.Οποτε καποιο κατασκευαστικο αρθρο θα μπορουσα να το αναλαβω πληρως.Με σχεδια και φωτος εννοειται.Ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα και θα προσπαθήσω (δεν είμαι καλός) να γράψω (ουσιαστικά να περιγράψω) την πορεία του αλμυρού μου (nano) απο το στήσιμο μέχρι και τώρα.
Πιστεύω οτι ο αγαπητός γαύρος θα βοηθήσει στα λάθη!
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν να μαι κι εγώ. Δεν είμαι στο σύλογο αλλά θα ήθελα να βοηθήσω στο τόμέα του στησίματος αλλά και της εκτύπωσεις του περιοδικού. Η δουλεία μου είναι αυτή (διαφημηστική) και όπως καταλαβένεται έχω μεγάλη πείρα στο θέμα ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος συνάδελφος. αλλά θα μπορούσα να προσφέρω με μηδενικές απολαβές από εμένα την εκτύπωσει και το στήσιμο του περιοδικού ώστε να μειωθεί το κόστος και να μήνου αυτά τα χρήματα στο Συλλογο.
Υ.Γ Και όχι μονο εκέι να σημειώσο και σε άλλα οτιδήποτε μπορώ να προσφέρω μέσω της δουλειάς μου |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και δεν συμφωνώ σε όλα, μπορείτε να με υπολογίζετε.
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως... λέω μήπως θα έπρεπε το post αυτό να βρίσκεται στο site του συλλόγου;
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι μέλος του συλλόγου και αν ενδιαφέρουν τα θέματα με χρυσόψαρα έχω καμιά 4-5 στα σκαριά.
Να μην πω και ότι θα επιθυμούσα μια μόνιμη σελίδα με θέμα το "κρύο νερό". Συγνώμη για το θράσος . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να το διαβασει ποιος ακριβως? ![]() Οταν βαζει κανεις τετοια ποστ τα βαζει εκει που υπαρχει κόσμος... |
|
|||
|
|||
![]()
Μια ωραια προταση δεν θα ηταν το φορουμ του συλλογου να εχει ενα public view για οσους ενδιαφερονται να γινουν μελη η να συζητησουν κατι με το συλλογο?
Οσο για το αρθρο θεωρητικως ειμαι συμφωνος να βοηθησω, πρακτικως δεν ξερω τι αρθρα να γραψω..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περιοδικο για ενυδρια | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 29-08-07 13:47 |
Ωρα GAB | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 15 | 26-04-06 14:30 |
ωρα.......? | dim | Greek Aquarist's Boards | 1 | 02-11-04 09:49 |
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | SaKreK | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 16-09-04 17:23 |