|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Για το δευτερο μπορεις να ξεκινησεις αμεσα με οτι θεμα θελεις.
Για το πρωτο πρπει να βρεις εσυ μια θεματολογια στην οποια νομιζεις οτι εισαι καλος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 20-06-08 στις 01:13 |
|
|||
|
|||
![]()
Για το αρθρο απλα γραφω κατι που θεωρω οτι βγαινει απο μεσα μου και δεν υπερβαινει των γνωσεων μου πανω στο αντικειμενο, και μετα εσεις αποφασιζετε αν κανει η οχι.
Οσο για την ζωγραφικη, αυριο κιολας μπορω να ξεκινησω. |
|
||||
|
||||
![]()
εαν δεν κανω λαθος και αν κανω σας παρακαλω να με διωρθωσεται το θεμα περιοδικο ειναι να συζητηθει απο την ΓΣ για το τι και πως θα γινει τελικα
ΑΝ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ (ΓΙΟΧΑΝ ΒΟΛΦΑΝΓΚ ΦΟΝ ΓΚΑΙΤΕ) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chris129 : 20-06-08 στις 00:47 |
|
||||
|
||||
![]()
μέσα είμαι, το είχα δηλώσει και στη συνάντηση του ΚΒΕ, παρουσία της ωραιοτάτης γραμματέως μας
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω οτι σαν χομπιστας το θεμα κατασκευη ενυδρειου και ειδικοτερα κατασκευη ενυδρειου ,με υπεχειλησεις, sump ,επιστροφες ,αντλιες ,λιτρα ανα ωρα, DIY φωτιστικα και γενικα DIY το κατεχω αρκετα καλα πλεον καθως εχω φτιαξει παρα πολλα ενυδρεια τετοιου τυπου και οχι μονο για προσωπικη χρηση εννοειται.Οποτε καποιο κατασκευαστικο αρθρο θα μπορουσα να το αναλαβω πληρως.Με σχεδια και φωτος εννοειται.Ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα και θα προσπαθήσω (δεν είμαι καλός) να γράψω (ουσιαστικά να περιγράψω) την πορεία του αλμυρού μου (nano) απο το στήσιμο μέχρι και τώρα.
Πιστεύω οτι ο αγαπητός γαύρος θα βοηθήσει στα λάθη!
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν να μαι κι εγώ. Δεν είμαι στο σύλογο αλλά θα ήθελα να βοηθήσω στο τόμέα του στησίματος αλλά και της εκτύπωσεις του περιοδικού. Η δουλεία μου είναι αυτή (διαφημηστική) και όπως καταλαβένεται έχω μεγάλη πείρα στο θέμα ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος συνάδελφος. αλλά θα μπορούσα να προσφέρω με μηδενικές απολαβές από εμένα την εκτύπωσει και το στήσιμο του περιοδικού ώστε να μειωθεί το κόστος και να μήνου αυτά τα χρήματα στο Συλλογο.
Υ.Γ Και όχι μονο εκέι να σημειώσο και σε άλλα οτιδήποτε μπορώ να προσφέρω μέσω της δουλειάς μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και φυσικά δεσμεύομαι να συνεχίσω την αρθρογραφία.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περιοδικο για ενυδρια | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 29-08-07 13:47 |
Ωρα GAB | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 15 | 26-04-06 14:30 |
ωρα.......? | dim | Greek Aquarist's Boards | 1 | 02-11-04 09:49 |
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | SaKreK | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 16-09-04 17:23 |