|
|
||||
|
||||
![]()
Οι συνθήκες του ενυδρείου σου καθώς και η θερμοκρασία σου σε τι φάση είναι?
|
||||
|
||||
![]()
Το εξωτερικό δείχνει 28 και το εσωτερικό 25. εμπιστεύομαι περισότερο το εσωτερικό με μια μικρί απόκληση. τωρα τιμές
PH - 7.7 KH/TAC - 17 NO2 - 1 NO3 - 10 αυτά και αν είναι αξιόπιστα γιατι είναι απο χάρτινο τέστ. ¶υριο θα πάω σε πετ σοπ να μου κάνουν τεστ με μηχάνημα για να δω πραγματικά της τιμές μου! Πάντως τα υπόλοιπα είναι μες την τρελή χαρά δεν έχουν πρόβλημα! |
|
||||
|
||||
![]()
Για δες τις μετρήσεις σου διότι ΝΟ2 >0 είναι ένα θέμα όταν ένα ψάρι είναι τόσο ταλαιπωρημένο όπως αυτό!
|
||||
|
||||
![]()
Το Νο2 πώς μπορώ να το ρίξω στο 0 αν δείξη και αύριο ανεβασμένο;
------------------------- Φρέσκο τεστ μόλις τώρα οι προηγούμενες τιμές ήταν πριν την μεγάλη αλλαγή 5 μέρες πριν. Νεες τιμές PH - 7.5 KH/TAC - 17 NO2 - 0 NO3 - 5 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kotsis : 19-06-08 στις 20:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Απο οτι ξερω δεν εχεις φυτα. με τι μετρας? Αυτο το ΝΟ3=5 δεν μου καθετε καλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
μετράω με τα χαρτινα τεστ της Esha. Φυτα όχι δεν έχω και γενικότερα εμένα δεν μοτ κάθονται καλά τα χαρτινα τεστ...
------------------------- κανείς βρε παιδιά; ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kotsis : 19-06-08 στις 22:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κανείς τι?
Σου λέμε οτι οι μετρήσεις σου είναι προβληματικές και ένα ψάρι που έχει ταλαιπωρηθεί όπως το δικό σου δεν μπορεί να τις ανεχθεί ! Τι άλλο πρέπει να κάνουμε? Ξεκινάς με αλλαγές νερού 50% κάθε 2 μέρες και παίρνεις ΤΕΣΤ σε υγρή μορφή για να ελέγχεις το νερό σου! Απο εκεί και πέρα βλέπουμε!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ OSCAR | angelos7577 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 01-11-08 14:27 |
ποσότητα τροφής για oscar | ΚΚΩΣΤΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 13-05-08 12:23 |
Νέο Ενυδρείο για Oscar | PHILIPAN | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 05-12-07 15:42 |
Σύνθεση ενυδρείου για Oscar | Xotikouli | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 11-12-06 00:29 |
Σκληρο νερό για Oscar | celica192tsport | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 15-02-06 22:17 |