|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τη βοήθεια και το χρόνο μέχρι τώρα...
μια ακόμη ερώτηση: το ψαράκι σε αυτό το link: http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/Labido.htm μπορεί να συνδυαστεί με νεον τετρα η αρλεκίνους? |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι.Νέον Ν.Αμερική,Αρλεκίνοι Ασία θέλουν μαλακό νερό Labido Αφρική θελει σκληρό νερό.Και γιατί πιθανόν να φαγωθούν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι σε καμια περιπτωση
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες..σύντομα θα ανεβάσω και φωτογραφία με τους κατοίκους στο νέο μου ενυδρείο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τα ψάρια που φιλοξενέι πλέον το 80 lt ενυδρέιο μου είναι:
14 Αρλεκίνους 7 Τιγράκια (Πρασινωπά) 2 Corydoras starbei 1 Pleco Πείτε μου τη γνώμη σας για το συνδυασμό και την επιλογή...δείχνουν να μήν έχουν "διχόνοιες" μεταξύ τους...τα τιγράκια είναι βυθού και μέσης ..σπάνια πρός την επιφάνεια ..ενώ οι αρλεκίνοι κινούται αρμονικά στην πάνω πλευρά του ενυδρείου. Ανεξάρτητα αν έχω κάνει σωστό συνδυασμό - καλή επιλογή τα τιγράκια νομίζω ίσως είναι το καλύτερο και ποιο ζωντανό δραστήριο κοπάδι που μπορεί να έχει κάποιος σε ενυδρείο! Χαιρετισμούς Γιώργος |
|
||||
|
||||
![]()
Τα πρασινωπα τιγρακια να εχεις υποψιν σου οτι ειναι προιον ανθρωπινης επεμβασης...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα sterbai είναι καλυτερα να είναι σε κοπάδι τουλάχιστον 4 ατόμων Τα τιγράκια έχουν τη τάση να είναι πηραχτήρια, πηράζουν διαρκώς τα άλλα ψάρια, ειδηκά όταν είναι κοπαδάκι 7 ατόμων. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προτιμότερο θα ήταν να είχες το κοπαδάκι με τα tiger barbs (τιγράκια) μαζί με ένα μικρό κοπαδάκι (π.χ. 5 ατόμων) με corydoras. Τώρα που έχεις και τα άλλα, να έχεις το νου σου στις μετρήσεις μιας και το ενυδρείο είναι φρεσκοστρωμένο. Επίσης να προσέχεις τις "διαμάχες" μεταξύ των ψαριών οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε θανάτους ή σε αρρώστειες λόγω στρες. Η συνηθέστερη αρρώστεια λόγω στρες και κακών συνθηκών είναι το ick το οποίο ξεκινάει και σιγά σιγά προσλαμβάνει όλους τους κατοίκους του ενυδρείου και αν δεν καταπολεμηθεί γρήγορα, σκοτώνει όλα τα ψάρια. Με τα παραπάνω δεν θέλω να σε αποτρέψω ή να σε αγχώσω απλά να σε προϊδεάσω μιας και τα παραπανώ είναι πολύ συνηθισμένα φαινόμενα σε νεοστημένα ενυδρεία αρχαριών. |
|
|||
|
|||
![]()
arage zoun mazi karxariakia(silver shark) me monomaxo???
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι και γραφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος συνδυασμός ψαριών | bessy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 18-01-08 18:35 |
συνδυασμός ψαριών !!! | yannis | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-10-05 12:42 |
Συνδυασμός Ψαριών | npap | Malawi | 1 | 21-01-05 01:09 |
Συνδυασμός ψαριών κοινωνικού ενυδρείο | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 04-05-04 21:28 |
Συνδυασμός ψαριών | gordons | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 20-09-03 09:35 |