|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ελλάδας - Ευρώπης Παρουσιάσεις ενυδρείων Ελλάδας - Ευρώπης, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου μήπως υπερβάλεις λίγο??? έκανε ΤΟΣΟ μεγάλη ζημιά μαζεύοντας 20 ψαράκια και 3 ρίζες φυτών??? εντάξει,δεν λέω αν ξεχυθούμε όλοι στις λίμνες και τα ποτάμια θα τα θερίσουμε όλα. αλλά δεν νομιζω πως γίνεται αυτό. Ή μήπως θέλεις να μου πείς πως και το aquarium της Κρήτης το οποίο σίγουρα έχει εχμαλωτίσει είδη από το φυσικό τους περιβάλον έχει κάνει τεράστιο κακό στη φύση??? να τους κάνουμε μύνηση τους ανθρώπους. επίσης να δω τι κακό θα κάνει στη φύση ο πάνος όταν τα ψαράκια αναπαραχθούν και επιστρέψει κάποια ψαράκια στο φυσικό τους περιβάλον. επίσης, αν είχε κάνει ζημιά, με το να σταματήσει το εγχείρημά του....πολύ απλά δεν γίνεται τίποτα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Αναφέρεται κάπου ότι ο Πάνος είναι το πρόβλημα της Ελλάδας; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chemical mac : 19-06-08 στις 09:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εδω να προσθεσω οτι οποιος θελει να επιχειρησει κατι παρομοιο να μου πει....να του δωσω φυτα απο τα κλαδεματα μου και ψαρακια.... μη φανταστειτε κανενα γαργαρο ρυακι μεσα σε πρασινη οαση μεχρι που πηγε το κ*λοπαιδο και ξεκληρισε το οικοσυστημα... ![]() ειναι ενα μπαζομενο ρυακι που καταληγει σε ακομα χειροτερο και βρωμερο τοπιο πιο χαμηλα...και τα ψαρακια ειναι σε πολλα σημεια εγκλωβισμενα και καταδικασμενα.... και οποιος θελει να παρεμβει..οχι σε μενα...σε αυτους που ριξαν τα μπαζα και χαλασαν το οικοσυστημα...ισως και στο δημο που βλεπω χαμηλα να καταληγουν πολλα λυματα της πολης... δεν πηγαμε εκει χαμηλα για κουνουποψαρα γιατι απλα...ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ!
|
||||
|
||||
![]()
Αν είχες την δυνατότητα να ψαρέψεις άγριους δίσκους και να μαζέψεις εχινόδορους ,τώρα θα δεχόσουν συγχαρητήρια χαχαχαχα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο λογος που ο ΠΣΦΕ δεν προχωρησε με το γκιζανι ειναι καθαρα πρακτικος - δλδ στο χωρο του συλλογου δε γινεται γιατι παμε μια φορα τη βδομαδα, πρεπει λοιπον να βρεθουν καποιοι πεπειραμενοι χομπιστες (με πειρα απο αναπαραγωγες κυρπινοειδων και με καταλληλες υποδομες) να το αναλαβουν - μεχρι τοτε δεν υπαρχει λογος.
Να θυμισω οτι μελη του ΠΣΦΕ εχουν κανει το ιδιο με Aphanius fasciatus - εχουν παρει λιγα απο το φυσικο τους περιβαλλον, ταχουν αναπαραγει, εχουν επιστρεψει περισσοτερα απο οσα πηραν εκει που τα ψαρεψαν, κι εχουν στειελει - παει και στο εξωτερικο σε χομπιστες που ασχολουνται με τετοια ψαρια. Επι του συγκεκριμενου, το να παρεις 20 ψαρακια απο το συγκεκριμενο βιοτοπο ειναι αμελητεα ποσοτητα και κακως γινεται ολη αυτη η συζητηση. Απο την αλλη, αν δεν ξερεις τι ψαρακια πηρες, ειναι λιγο χωρις νοημα το ολο εγχειρημα - θα πρεπει να παρατηρησεις τον βιοτοπο, τι ενηλικα ψαρια ζουν εκει, να τα ταυτοποιησεις, ωστε να πληροφορηθεις για τις αναγκες τους. Κι απο οτι βλεπω στις φωτο τουλαχιστον, προκειται για "γρηγορο" ψαρι που θελει μεγαλωνοντας πολυ μεγαλυτερο ενυδρειο απο οτι εχεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() και εγω μαζι σου πανο καλα λεει ο aaaool μην μασας ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
go to success!!!! ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gangster95 : 30-09-09 στις 01:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ το μόνο που δεν κατάλαβα είναι το "πόσο κακό έχεις κάνει"
Τελικά μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος πόσο κακό έχει κάνει ο Πάνος? Πάνο φίλε μια χαρά τα πάς... εγώ έχω έναν ξάδερφο που εδώ και καμιά 6-7 χρόνια ταλαιπωρεί τα ψαράκια της περιοχής μου (θαλασσινά-ποταμίσια δεν έχει νόημα γι αυτόν) με διάφορες αλχημείες. Του λέω πω είναι δολοφόνος της ελληνικής πανίδας και γελάει. Αυτός θέλει πραγματικά κράξιμο όχι εσύ. Εσύ είσαι άγιος μπροστά του, έχεις και κάποιον σοβαρό στόχο στο κάτω-κάτω. Ρε συ μου βγήκαν τα μάτια ώσπου να το διαβάσω όλο! Αυτό είναι post όχι κάτι άλλα που κλείνουν με μια απάντηση. Τελικά ξέρεις να ποστάρεις… Καλή συνέχεια με το ελληνικό σου! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικο με δισκους | kanarini | Δίσκοι | 13 | 16-04-08 06:31 |
βιοτοπικο ενυδρειο | steady | Δίσκοι | 24 | 01-07-07 12:49 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ ΣΕ 50 ΛΙΤ. | georgetax | Malawi | 117 | 03-03-07 20:34 |
Κουνουποψαρο Ελληνικο. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ζωοτόκα | 6 | 30-11-05 10:19 |
ΕΤΙΜΑΖΩ 10.000 λιτ. | batza | Malawi | 33 | 06-05-03 18:44 |