|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωκρατη χθες βραδυ αυτα διαβαζα κατατοπιστικα ευχαριστω πολυ!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
λιγες φωτογραφιες με την εξελιξη της γεννας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο να σου ζήσουν πολλά είναι τελικά
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φιλαρακο ευχαριστω οσο για την λιμνη οχι δεν εχω δει κατι αν και ειναι δυσκολο να φανουν ειναι παρα πολυ μικρα παντος ειναι παρα παρα πολλα ελπιζω να καταφερω να μεγαλσω καποια
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο ,μου φαίνεται πολυ μικρό και αν είναι έτσι ,γρήγορα θα δημιουργηθούν προβλήματα απο την επιβάρυνση του νερού.
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 21-06-08 στις 12:33 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Πάνο!!! Να σου ζήσουν!!! Καλή επιτυχία!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω λουσι κατι αλλο να ρωτησω τους εμπειρους αρτεμια κατεψυγμενη ειναι καλο να ταιζω δε εχει κατι αλλο στην κερκυρα!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την βοηθεια σας παρακαλω | spiros1978 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-08 23:29 |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 05-02-08 18:45 |
την βοηθεια σας με την olympus | octania246 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 17 | 12-12-07 12:50 |
την βοηθεια σας | asourtzo | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 02-07-07 15:11 |
την βοηθεια σας με την αλγη,μερος 14253273572ον. | mao | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 17-05-07 16:35 |