|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
πρεπει να μαθεις να την χειριζεσε βασικα ![]() εγω παντως σε ολα τα τελευταια ενυδρεια μου εχω αμμο κατω και δεν την αλλαζω με τιποτα ενυδρειο με χαλικι δεν το σκευτομαι μιας και η συμπεριφορα των ψαριων ειναι αρκετα διαφορετικη οχι ολων ισως αλλα των περισσοτερων ,αυτων δεν που κολυμπανε χαμηλα δεν το συζητω γατοψαρα πλεκο και καποιες κιχλιδες αμερικανικες η αφρικανικες για τις οποιες ειναι και απαραιτητη παραδειγμα εγω στους πλεκο και στα cory κανω συνεχεια το εξης τους θαβω ταμπλετουλες στην αμμο και τα παρακολουθω που προσπαθουν να βρουν το ''θαμενο θησαυρο'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και πάλι έχεις δίκιο κι εγώ άμμο θα ήθελα να έχω αλλά...προς το παρόν έχω 0,4-0,8 χαλίκι σε σκαλάρια και γατόψαρα. Θα την κρατήσω ακόμη λίγους μήνες να μάθω πρώτα και αργότερα...το αλλάζω Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() πλακίτσα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε δεν τις θαβω και τοσο ναθια ειπαμε με λιγη αμμο τις σκεπαζω
![]() ![]() για χαζα βρε τα χεις ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και μία ακόμη ερώτηση: Θεωρητικά, ο βυθός μου μετά από 4 μήνες έχει "στρώσει". Μάλιστα περίμενα τόσο καιρό, ώστε να βάλω τα corys σε "στρωμένο" βυθό-χαλίκι. Αν αλλάξω το χαλίκι, λέτε να αντιμετωπίσω προβλήματα με τα ψαράκια μου; Έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο;
|
|||
|
|||
![]()
οταν λες "εχει στρωσει" εννοεις βιολογικα;
την βιολογια που εχει το ενυδρειο σου κατα 90% την κραταει το φιλτρο, οποτε αυτο πρεπει να στρωσει, οτι και να κανεις στον βυθο σου δεν θα εχεις προβλημα εαν εννοεις κατι αλλο θα ηθελα να εξηγησεις westie δεν καταλαβα ΚΑΘΟΛΟΥ τι θες να πεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι
Παράθεση:
Αυτό εννοώ ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μοπάνι και χαλίκι...? | lousfakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 14-05-08 22:03 |
Corydoras και αποριες | kill_bill | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-01-08 18:13 |
Διαφανής ¶λγη σαν μαλλί γριάς και σκούρινε σε κάποια σημεία το χαλίκι ? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 26-12-07 14:04 |
Υπόστρωμα και χαλίκι... ? | GhostShip | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 08-02-07 23:10 |