|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
welcome back
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωχ..... έκανα λάθος....
![]() Δεν είναι durso.... ήθελα να γράψω Tunze.... Sorry.
|
||||
|
||||
![]()
Και παλι κατεβασια νερου εχεις.Δοκιμασε το σαν λυση και πες μου...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο θόρυβος στην δικιά μου περίπτωση ακούγεται μέσα από τις σωλήνες που κατεβαίνει το νερό.
Σαν λύση ακούγεται σωστή, όμως δεν είναι μακροπρόθεσμη γιατί το σφουγγάρι μπορεί να μαζέψει βρωμιά και να φράξει την έξοδο του νερού. Το κουτί της Tunze που το νερό φεύγει, είναι πολύ μικρό.
|
|||
|
|||
![]()
Μερικές φωτογραφίες από την κόλληση του ενυδρείου.
Να ευχαριστήσω τους φίλους μου Δημήτρη και Μαρίνου, για την βοήθειά τους. ![]() Κόστος ενυδρείου (αν δεν έβαζα το crystal clear τζάμι) 700 Ευρώ. Η βοήθεια των φίλων μου ανεκτίμητη!!!!
|
|||
|
|||
![]()
ΠΩΠΩ ΤΡΕΛΑ. Με επιασε μια απιστευτη ζηλια, μεχρι να φτιαξω και εγω το δικο μου θηριακι......
|
|
||||
|
||||
![]()
Φτιάξτο με προδιαγραφές reef γιατί δεν θα αντέξεις πολύ μακρυά απο τα "σκληρά"
![]() ![]() Καλή επιτυχια ρε φίλε ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οταν λες 700 ευρω εννοεις με τη κολληση εππαγελματια η μονο τζαμια και κολλημα απο φιλο? |
|
||||
|
||||
![]()
ΤΕΡΑΣ!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
700 Ευρώ έκανα τα τζάμια και οι σιλικόνες.... είπαμε η βοήθεια των φίλων.... ανεκτίμητη! Κώστα το ενυδρείο είναι όντως φτιαγμένο έτσι ώστε ανα πάσα στιγμή να μπορεί να γίνει θαλασσινό.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |
60άρι. Η επιστροφή! | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-09-05 13:40 |