|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σου ευχομαι να γινει τελειο!. Το ενυδρειο θα ειναι βιοτοπικο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Βιοτοπικό δεν θα γίνει, μιας και δεν θα έχω άγριους δίσκους. Απλά όσο περισσότερο μπορώ να μοιάζει με βιοτοπικό.
Πολλάτε έχω φοβηθεί πέρσι με τις θερμοκρασίες και ίσως φυσάω και το γιαούρτι τώρα.... Από την άλλη ήθελα να βάλω και κανένα φυτό.... ![]() Ε.... και για πες (προδότη) τι γίνεται το reef άκι σου????? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Full planted δηλαδη?
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα το ήθελα, αλλά δεν θέλω και πολύ φως.
Έτσι θα το προτιμήσω λιγότερο φωτεινό (καλύτερα για τους δίσκους) και θα βάλω κάποια συγκεριμένα φυτά χαμηλών απαιτήσεων.
|
|||
|
|||
![]()
Αρα και το διοξειδιο δεν χρειαζεται για τα φυτα. Το βαζεις για να σταθεροποιεις το ΡΗ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Για να το κατεβασω και με τον controller να το διατηρήσω σταθερό.
|
||||
|
||||
![]()
welcome back
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Μπραβο Γιαννη.Ακουγεται φανταστικο το project και απο λιτρα ειναι super... Για τον θορυβο στον durso απο τι καταλαβα εχεις προβλημα με το sump. εγω σωθηκα με αυτην εδω την πατεντα.Εβαλα σφουγαρια στην εξοδο του σωληνα(ο οποιος εχει ελαφρια κλιση για να μην κατακριμνιζεται το νερο). Δες εδω ποστ 36 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=20769&page=2 Φαντασου οτι στο σαλονι ακομη και την νυχτα αργα πιο πολυ ακουγεται το ρολοι παρα τα νερα του ενυδρειου. Περιμενουμε φωτος εννοειται! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |
60άρι. Η επιστροφή! | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-09-05 13:40 |