|
|
||||
|
||||
![]()
ο υαλοβαμβακας δεν κραταει βιολογια πανω παρα ελαχιστη και κανει για μηχανικο φιλτραρισμα οποτε δεν θα μου εκανε εντυπωση να μην ειχε κανει καθολου δουλεια απ την αλλη 20 μερες τροφη και μονη της θα το χε στρωσει μεχρι ενα σημειο..
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχεις αδικο για τον υαλοβαμβακα, περισσοτερο στην τροφη που εριχνα στηριζομαι μιας και σιγουρα ειχε ανεβασει αμμωνια αφου την μυριζα στο νερο.
Anyway το καλο ειναι οτι δεν βιαζομαι, θα ξανακανω μετρησεις μιας λογο φυτων και ριζας καποια δεδομενα στο νερο φανταζομαι θα αλλαξουν. Τωρα σκεφτομαι αυτο που ειπες για τα ανεμιστηρακια. Την βεντουζα του θερμομετρου πως θα την στερεωσω να μην πεφτει μου λες? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αυτο το προβλημα δεν το ελυσα ποτε
![]() ![]() το μονο θερμομετρο που δεν μου ξεκολαγε ηταν το κιτρινο της τετρα εδω και πολυ καιρο την θερμοκρασια την βλεπω στον controler και για επιβεβαιωση εχω ενα αυτοκολητο εξωτερικο
|
||||
|
||||
![]()
Το δικο μου ειναι το κιτρινο της JBL.
![]() Προς το παρον το εχω ακουμπησει στην ριζα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τι μαρκα ειναι το ενυδρειο σου?μπορει να ειναι ποιο ευκολο αποτι φανταζεσαι αν κολας στο μαστορεμα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απλως επειδη τον θελουμε να κραταει τα "χοντρα" και τον αντικαθιστουμε οταν συντηρουμε τα φλτρα, δεν τον θελουμε για αυτη τη δουλεια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ | stamoulis h | Δίσκοι | 17 | 16-09-07 09:26 |
Εσωτερικά παράσιτα σε Dwarf Puffers | Zorba_The_Freak | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 27-04-07 07:53 |
dwarf puffers (Carinotetraodon travancoricus) | Mariel | ¶λλα ψάρια Ασίας | 6 | 03-03-05 20:17 |
Ενυδρειο με αμμο.Καινουργιες ΦΩΤΟ.Νεο decor ,νεες πετρες! | theodoroe | Malawi | 10 | 18-05-04 00:15 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |