|
|
||||
|
||||
![]()
ψαξεεεεεεεεεεεεεεε............
|
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο σε ενυδρειακό μαγαζί θα βρώ.Θα ψάξω στην Κηφησιά οταν πάω.Πάντως πιστεύω πως απο ένα απλο φυλτράκι καλύτερο είναι το τυπου Αμβούργου αφού εκτος απο το κρυψιμο εξοπλισμού μπορείς να βάλεις και μος και να καλύπτει εκείνο το μέρος.Χώρο δεν πιστεύω πως θα μου κόβει πολύ!!!
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα είναι κομπλέ;Το pet-city εχει πολλά jbl οπότε θα ψάξω.
------------------------- Φυτά εχω λιγο κερατόφυλλο και αλλο ενα φυτό που δεν ξέρω πως το λένε. Θέλω να βάλω java moss και μια ανούμπια μικρή.Το Σαββατοκύριακο θα παραγγείλω καινούρια τζάμια αφού αυτά που είχε πάρει ο αδελφός μου ήταν ρονταρισμένο και τροχισμένα.Σκέφτομαι για ενα μικρό μήκους 40 ύψους 25 και πλάτους 25.
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 14-06-08 στις 17:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζήσει ο Σοφοκλής, με λίγη υπομονή και επιμονή όλα γίνονται!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησει ο Σοφοκλης......το φως το αναβεις με κλειστο καπακι ή υπαρχει τρυπα...?????
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος μονομαχος... | dr.geo | Bettas | 63 | 04-09-08 21:33 |
Μονομάχος | poliko_selas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 17-02-08 22:02 |
νεος μονομαχος και αποριες | mao | Bettas | 8 | 06-02-08 16:59 |
ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ!!!(CROWNTAIL) | mariah | Bettas | 21 | 09-05-07 14:33 |
νεος μονομαχος.. φυσαλιδες | gwgw | Bettas | 34 | 28-06-06 13:18 |