|
|
|||
|
|||
![]()
το ξερω δεν ηταν επιλογη μου σαν ψαρια ηταν μια βιαστικη κινηση του πατερα μου η φοτο δεν ηταν καλη πιστεψε με κινουνται αλλα οτι με ανησυχει για το μετα ναι το σκεφτομαι πολυ τη θα γινουν τα χω 4 χρονια δεν θελουν να παθουν κατι
|
|
||||
|
||||
![]()
τι μεγεθος εχουν τωρα?σε ποσα λιτρα?ειμαι σιγουρος οτι υποφερουν και τωρα...
λυπαμαι που στο λεω αλλα αν δεν εχεις σκοπο να τους φτιαξεις ενυδρειο γυρω στους 2 τονους ειναι απλα θεμα χρονου το να παθουν κατι συνηθως τραυματιζονται μεσα στο ενυδρειο αμα μεγαλωσουν πολυ η απλα παθαινουν νανισμο και πεθαινουν βασανισμενα
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφα τα ζωάκια σου!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστω πολυ ειναι περιπου 25 ποντους ειναι σε 200 λιτρα τωρα καμια αλλα λυση εκτος απο το να φτιαξω ενα τοσο μεγαλο ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
ο σκυλια-γατια ειναι ολλα πολυ ομαρφα!πες και κανα ονομα να περνουμε ιδεες!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λεγε γρηγορα που εχεις κριμενο το Λιονταρι.........
Τι εισαι εσυ ρε παιδι μου! Παντως να σου ζησουν και να τα χαιρεσαι.
|
|||
|
|||
![]()
μου χει κανει την καρδια περιβολη
------------------------- λοιπον ο σκυλος λεγεται αγγελος η ασπρη γατα μπονι η ημιαιμη σιαμ λεγαται τσιντσι η αλλη γατα η τρικολορε μελεκο ο παπαγαλος κοκο παρολου που ειναι θηλυκια εχ και αλλα ζωακια αλλα ποιο αργοτερα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη angelwho : 14-06-08 στις 18:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δυστηχως ετσι ειναι τα πραγματα
![]() αλλη λυση δεν υπαρχει ειναι σα να στεγαζεις τη γατα σου μεσα σε ενα κουτι 50*50cm τι αλλη λυση να βρεις εκτος απο το να της δωσεις χωρο? καλυτερα θα ηταν να εβαζες μια αγγελια να τα δωσεις σε καποιον που θα εχει τον απαραιτητο χωρο γιαυτα τα ψαρια η να τα πας πισω σε αυτον που στα πουλησε και να αρχισεις απ την αρχη με μια συνθεση απο ψαρακια που θα ειναι πραγματικα ευτυχισμενα στα λιτρα σου
|
|||
|
|||
![]()
το οπλο ποτε θα μου το δωσειςγια την τελειωτικη βολη
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα Ζωα μου | Σπύρος Μ | Άλλα ζώα | 27 | 29-05-08 00:12 |
να και τα αλλα μου ζωα | NIKOL | Άλλα ζώα | 136 | 26-05-08 19:41 |
2 απο τα καινουρια μου ζωα | NIKOL | Άλλα ζώα | 33 | 20-05-08 16:39 |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Τα ψάρια μου τρώνε τα φυτά! | akis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-04-05 00:14 |