|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
το παραδοξο ποιο ειναι? σε οποια ταση (3-4,5-6-7,5-9-12) και να το ρυθμισω (το 8211 του 1Α) μου βγαζει ακριβως το ιδιο επιπεδο φωτισμου (100%). H αποδοση ειναι στο φουλ ακομα και στα 3V οχι οτι με χαλαει και θα εχω το κεφαλι μου ησυχο...απλα δεν θα το dimmarω. Παράθεση:
![]() Thnks και παλι Σπυρο&Κωστα |
|
||||
|
||||
![]()
Ε?
Που? Ονομα διευθυνση τηλεφωνο Ειναι ο και λεγεται ![]()
|
||||
|
||||
![]()
η μηπως 8210?
![]() ειχε 6+ ευρα και μου λεει δωσε 6 και ειμαστε ok (στο amarad ολο το story). ειναι το τουμπανο παντως που βγαζει 1400mA στα λιγοτερα volt. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα το εβαλες το συστημα?
Αν ναι, για βαλε καμια φωτο και πες καμια λεπτομερια. Σε τι ενυδρειο μπηκε, με ποιο τροπο, πως στηριξες τις λαμπες, τις μονωσες και αν ναι πως, απο που περασες τα καλωδια , που μπηκε το ινβερτερ, κατηργησες το διακοπτη, ποσες λαμπες απο το κιτ (4 βλεπω εχει) χρησιμοποιησες, στα ποσα βολτ τις δουλευεις, ποση ωρα μετα το σβησιμο των κανονικων λαμπων μενουν ανοιχτες, ποση ωρα δουλευουν πριν κλεισουν τελειως, εχει σκοτεινα σημεια στο ενυδρειο οταν μενουν ανοιχτες μονο οι moonlight? Τι αλλο? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα τα ανεβασω ολα Σπυρο στην παρουσιαση που θα κανω (ελπιζω συντομα) με πληρες φωτογραφικο υλικο για moonlight, ανεμιστηρακια και εξτρα λαμπες
![]() p.s: τελικα το 8211 ηταν (σωστα το ειχα γραψει) 6¤... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Α/Ο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-09-07 07:57 |
Ερωτηση για Α/Ο! | Wizart | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-08-07 22:03 |
Ερωτηση για επιλογη φυτου(για μονομαχο) | mariah | Bettas | 13 | 31-01-07 13:00 |