|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
η σου χει καει το inverter η εκανες μηπως επεκταση στα καλωδια?αυτα τα δυο μονο μπορει να συμβαινουν το επομενο ειναι να σπασεις τη λαμπα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το inverter καηκε αφου μυρισε κιολας.
επεκταση των καλωδιων δεν εκανα (ειναι by default). η μονη επεκταση ηταν απο το inverter προς το τροφοδοτικο. οι λαμπες ειναι ανεπαφες...ευτυχως ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε βασικα αυτο θα ειναι δινει παραπανω απο 12v και γω κατα καιρους με τα διαφορα τροφοδοτικα μια κινεζικα μια οτι να ναι την ειχ παθει πολλες φορες εδωσα λοιπον 9ε και πειρα ενα γερμανικο 1000mA κιολας που τα βαζω ολα πανω ανεμηστηρακι moonlight κτλ και εχω ησυχο το κεφαλι μου
|
||||
|
||||
![]()
ετσι οπως τα λες!!!
εκανα τσεκαρισμα για κανα μισαωρο (στα 7.5 volt) τωρα με το αλλο ζευγαρι ccfl με αυτο το τροφοδοτικο: http://www.amarad.gr/full_product.ph...ch=8211&page=1 και δουλευει μια χαρα (ειναι αυτο που εχει προτεινει και ο Σπυρος/delta66 σε παλαιοτερο ποστ). σκυλι το τροφοδοτικο. |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρουλα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν ηταν σταμπιλαρισμενο το τροφοδοτικο και το ρυθμισες στα 12V αυτο φταιει και στο εκαψε.
Αν εχεις πολυμετρο θα δεις οτι στα 12 μπορει να βγαζει 18!! στα 9 θα ησουν ενταξει. Καλυτερα ομως φροντισε να παρεις σταμπιλαρισμενο και πολλαπλης τασης (multi) για να κατεβασεις σε 9V αν θελεις πιο χαμηλο φωτισμο. edit αααα, πηρες. μεγαλο πηρες και μισο αμπερ θα εφτανε (δεν παθαινει τπτ, για οικονομια το λεω) http://www.amarad.gr/view_cat.php?cat_id=3# το MW500GS με 5,5¤
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
το παραδοξο ποιο ειναι? σε οποια ταση (3-4,5-6-7,5-9-12) και να το ρυθμισω (το 8211 του 1Α) μου βγαζει ακριβως το ιδιο επιπεδο φωτισμου (100%). H αποδοση ειναι στο φουλ ακομα και στα 3V οχι οτι με χαλαει και θα εχω το κεφαλι μου ησυχο...απλα δεν θα το dimmarω. Παράθεση:
![]() Thnks και παλι Σπυρο&Κωστα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Α/Ο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-09-07 07:57 |
Ερωτηση για Α/Ο! | Wizart | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-08-07 22:03 |
Ερωτηση για επιλογη φυτου(για μονομαχο) | mariah | Bettas | 13 | 31-01-07 13:00 |