|
|
||||
|
||||
![]()
Με το σρώσημο του ενυδρείου το εχω καταλάβει αλλά το θέμα είναι οτι εγώ είμαι αρχάριος και μόλις 13 χρονών .Αυτό το σάιτ το εχω δεί αλλα δεν μπορώ να βγαλω ακρη με τόσα ψαρια(μου το εχει προτίνει ο ιδιοκτήτης του pet shop που έχω παρει το ενθδρείο μου & το έχω διαβάσει όλο), μήπως μπορείς να μου πρωτίνεις ψάρια που μπορούν να προσαρμοστούν στο ίδιο ενυδρείο των 160 και των αριθμό τους συμφωνα με την πύρα σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον : απο το γη και υδωρ θα διαλεξεις τα ΟΛΑ ψαρακια που αρεσουν σε σενα.Μετα κοιτωντας τις απαιτησεις τους σε θερμοκρασια-PH-KH θα ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ποια ταιριαζουν μεταξυ τους. Αφου το κανεις και αυτο μενει μετα ενα τελευταιο σταδιο που ειναι ο αριθμος των ψαριων που θα βαλεις. Βλεπεις ποια απο αυτα ειναι κοπαδοψαρα και σε τι αριθμο πρεπει να μπουν και στο ΤΕΛΟΣ διαλεγεις μια ομορφη και ταιριαστη συνθεση για το ενυδρειο σου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για ακόμα μια φορά σώστε με με την εμπειρία σας | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 11-06-07 15:42 |
Μύκητας?? Βοηθήστε αν μπορείτε!!! | frits | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 15-01-07 11:26 |
Σας παρακαλώ βοηθήστε με πριν τρελαθώ!!!(Eheim2215) | cutter | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-04-06 08:34 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |
Παιδια βοηθήστε με στο παρακατω ερωτημα.... | Anonymous | Malawi | 15 | 02-01-03 21:38 |