|
|
||||
|
||||
![]()
κατάλαβα....έχω ακόμα δηλαδή....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προτείνω να μην σταματήσετε την αρτέμια και γενικότερα τις ζωντανές τροφές πριν περάσει το 2μηνο.
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ. Αρτέμια όσο περισσότερο καιρό τόσο καλύτερη αύξηση, φλέικς αφού τα χωρίσεις (ή λίγο πριν) θα πρότεινα εγώ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μολις επέστρεψα από 3ημερο κι ευτυχώς τα ψάρια ζουν ακόμα. Εμειναν ατάιστα για 2 24ωρα και έπεσαν σαν τρελά στην αρτέμια που τους έριξα. Έχω χάσει το λογαριασμό. Δεν ξέρω πόσα είναι συνολικά
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με την αρτέμια δεν παίζει αυτό γιατί η καλλιέργεια έχει θαλασσινό νερό.. Μπορείς να βάζεις μία φορά την ημέρα νέα καλλιέργεια και να ταίζεις πολλές φορές στη διάρκεια της μέρας κρατώντας τη στο ψυγείο (όπου πέφτει ο μεταβολισμός της και δεν χάνει τη θρεπτική αξία). Αν κάνεις αυτό το κόλπο να προσέχεις να μην την δίνεις στα μικρά πολύ παγωμένη γιατί μπορεί να αρρωστήσουν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω τσεκάρει μέχρι τώρα 2 αρσενικά (έντονο χρώμα και λίγο μεγαλύτερα) και 6 θηλυκά. Σήμερα παρατήρησα τα δυο αψιμαχίες ανάμεσα σε αυτά τα δυο που υποθέτω ότι είναι αρσενικά, κατά τη διάρκεια του φαγητού. Τι κάνω τώρα σαμάνε μου;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να σας συστήσω τον ... Lucius | lucy | Bettas | 48 | 17-04-08 10:22 |
Λέω να περάσω απο τον Σύλλογο | Filotas | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 06-01-08 11:46 |
να σας συστησω τον ερμη | rita | ¶λλα ζώα | 20 | 02-11-06 09:22 |
Να σας συστήσω το...Μανώλη! | DimmyF | Bettas | 18 | 27-09-06 14:45 |