|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υπαρχει κανεις να με βοηθησει? Τις συνδεσεις τις εχω κανει... |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα απο δώ
http://www.istellas.gr/aquarium/manu...s_alpha_ph.pdf γιατι το αλλο δεν το βλεπω να υπαρχει για πολυ ακομα.. ![]() orck, ρωτας και απαντας μονος σου? Τα υγρα για καλιμπραρισμα λεγονται στα "ελληνικα" buffers γιατι φερνουν οτιδηποτε, (αρα και το ηλεκτροδιο) σε μια τιμή που εμεις θελουμε... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από οτι βλεπω ο ιδιος ο κοντολερ τροφοδοτειται από μια εσωτερικα τοποθετημενη μπαταρια....Γι'αυτο εχει και auto power off. Δεν ξερω αν αυτο ειναι και πολύ καλο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ιδιο μηχανημα πουλιεται και ως φορητο ph meter. Καπως αυτό πρεπει να παρακαμπτεται. Ph-controller με auto power off ΔΕΝ γινεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλιμονο και δεν παρακαμπτεται..... Θα το ψαξω σημερα το βραδι οταν θα ξαναπαω σπιτι.....
------------------------- Λοιπόν ενταξει τα καταφερα..... Εχω διαπιστωσει ομως ενα βασικό προβλημα με τον κοντρολερ! Οταν εκανα ερευνα αγοράς http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24299 κατεληξα στον συγκεκριμενο μια και οι περισσοτεροι μου τον προτειναν. Ομως τελικα οταν ηρθε το ηλεκτροδιο δεν ηταν γυαλινο!! Επίσης γράφουν οι οδηγιες οτι το ηλεκτροδιο δεν πρεπει να ειναι βυθισμενο στο νερο!! Αποτελεσμα οι ενδειξεις στον κοντολερ να παιζουν καθε φορά που κατι ή καποιος ακουμπαει ανεπαισθητα το κοντρολερ.... Δηλ. ενω εχει ενδειξη 6.8 αμα "κουνησω" ελαχιστα τη θεση του ηλεκτροδίου μπορεί να αρχησει να σκαρφαλώνει φτανοντας σε μια ενδειξη ph 10!!! Aμα παλι το ξαναγγιξω επανερχεται... Τωρα αυτό δεν μου φαινεται και το οτι καλύτερο. Δηλαδη αν λειπω απο το σπίτι και το αγγιξει κανενα νεον υπάρχει περιπτωση να παει στο θεο το CO2..... Εχει κανεις καμμια ιδεα ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 11-06-08 στις 20:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
απο 6,8 στο 10;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ph controller | nikman | Λοιπός εξοπλισμός | 6 | 10-10-07 21:00 |
PH/Redox controller PH 203 | Tricky | Λοιπός εξοπλισμός | 10 | 12-06-07 08:37 |
Γνωρίζει κάποιος για αυτόν τον pH κοντρόλερ? “Reef Fanatic PH Controller “ | chris the trik | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 22-01-07 19:15 |
Ph Controller | xenofon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 25-11-05 09:09 |
ph controller | neon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 29-11-04 16:25 |